- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubk
csendes tag
Végül billentyüzet csere segitett, valamiért mechanikuson nem nagyon akart átmenni a ctrlAltDel-en kivül más, membránoson gond nélkül bios F1 minden klappolt, bár azota ugyan ugy minden megy mechanikuson is..
.. az biztos h érdekes de legalább már müködik minden rendesen
-
Tubk
csendes tag
válasz
SECTORnooB #26809 üzenetére
Lapon nincs ps2, ramokat próbáltam egyesevel kulon külön, igaz nem másik helyen. De akkor azt megpróbálom még
-
Tubk
csendes tag
Próbáltam egy masik forumon szerencset probalni, de hatha itt, ez jobban pörög"
Estét jót,Gépemnél sajnos sikerült elérnem h bootsplashen tovább nem jut.
Config:
Asus b350 rog strix lap
ryzen 1600x
16gb gskill
palit 1060
A körülmények egy kisebb, ram mhz és fesz emelés után állt be, eddig is probálkoztam vele nem új keletű ötlet volt,de most bootsplashen megáll és arra kér h "Please enter setup to recover BIOS setting." na de idáig hiába probálkoztam bármilyen módon belépni biosba nem akar,volt jumper rövidrezárás, elem kiszedés igy ugy kombinálva a kettő, de semmi.Billentyűzetet sajnos csak egyet tudok probálni holnapig, de ctrl+alt+del működése miatt kizárnám h nem érzékelné rajta a gombnyomásokat főleg h eddig nem volt probléma miatta.Előre is köszönöm
Üdv.:Tubee
" -
Tubk
csendes tag
Napot szépet!
Olyan kérdéssel/kéréssel fordulok hozzátok amiben netán valaki ki tud segiteni(
Bios frissitésen túl), Trident Z ramok nem nagyon akarnak nekem 3000mhz felett futni 2933mhz simán megy 1.35V al, de amint szeretnék 3 fölé menni crash kézzel állitott 16-16-16-36 időzitéssel még 1.4v+ is megkináltam proba erejéig, de nem akaródzik menni. Lap egy Asus strix b350 ,1600x -el, beletörődjek h 2933mhz fog nekem csak futni? XMP profil fix bukta -
Tubk
csendes tag
válasz
SECTORnooB #23423 üzenetére
mivel győri lakos vagyok igy nekem ez lett volna helybe,hogy futárt se kelljen fizetnem, de ott is délutánra ugyan ez lett a szitu, ugy nézz ki jelenleg hogy a zöld papagájjal lett/lesz szerencsém ijj napsütötte hétfőn
és már az is 36 200 Ft árral dolgozik
-
Tubk
csendes tag
válasz
SECTORnooB #23404 üzenetére
Nem fecsérelnék sok szót neki, de beraktam a kékszínű 4 betűs boltba a teméket a kosaraba 32.090 ért és rendélesem leadásakor kiszámláztak 36.690-et.
-
Tubk
csendes tag
Jó reggelt!
Olyan kérdésem van, hogy 30-ig bezárólag +-2k melyik lap a "legajánlottabb"? Táblázatot néztem hogy Asus -és Msi b350 közel ugyan annyi van a felhasználóknál és azért Asrock is szép számmal előfordul.Tervek szerint egy 1600x menne bele, szóval szó lenne egy kisebb húzásról is
Előre köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest