- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
BIOS update, reset megvolt, most a feszeket automatán állítja, 0.8 és 1.425 között. Lehet ráengedek egy AIDA stability-t, de van egy érzésem, hogy megint meleg lesz
Visszaszívom, 4 perce fut és csak 65 fokos, és odáig is lassan ért el. Ezek szerint tényleg valami a BIOS-ban volt nagyon elkeffentve.
-
-
Húú így már akkor értem. Máris csinálok egy BIOS update-et, resetelem is, és meglátjuk mit fog mutatni.
Köszönöm!
-
válasz
BullKoxa #27261 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget, a HW info szerint idle-ben a gép így néz ki:
Tudtommal nincs semmilyen módosítás a CPU körül, nem hajtottam túl sosem.
Ez pedig 5 másodperccel a Prime95 indítása után:
Kb. fél-1 perc és meg is fekteti, eléri stabilan a 90 fokot a CPU (Tdie) és pukk le is lövi magát.
Most jön az, hogy nem tudom mit csináljak
Rossz példa: A Project Cars 2 nem öli meg, igaz gondolom ott nem is kap akkora terhelést a CPU.
-
Üdv!
Nem tudom jó helyre írok - e?!
Adott a leírásomban szereplő konfiguráció, ma este szerettem volna videót vágni és konvertálni, de 2x is 10% körül lekapcsolt a gép. Egyből hűtésre gyanakodtam. Megnéztem és Aida szerint 90fok körülre melegszik a CPU annak ellenére, hogy tavaly ősszel raktam össze, tehát a paszta sem régi. Aida stabilitás teszt is megfekteti.
Gyanakodjak mégis valami hűtés hibára, vagy a ház nem jól szellőzik? Pasztázzam újra, majd megint teszt? Esetleg ház vagy hűtő csere? (mondjuk vizesre?)Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AMD Ryzen 5 5600 BOX
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged