- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasterware
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, ramot most nem cserélek ( 1 hete vettem, cpu-val és alaplappal, az alaplappal sem lenne gondom, ami Gigabyte B450m-ds3h, de a sata csatik rossz helyen vannak, ezért cserelnem más lapra, akkor meg már legyen jobb 😁 ), így H megnyugtattatok, hogy menni fog az MSI x370pro gamingben jól esik 😉. Egyébként gtx 1050 ti van a konfigban, így is megfelelő nekem, FX 8320 ről váltottam így már nincs CPU limitem, később ha vgat váltok talán ram csere is lesz, de nekem most a lényeg tényleg az, hogy kompatibilis legyen a lappal a ram.
-
fasterware
aktív tag
válasz
SECTORnooB #28403 üzenetére
Màr megvan a ram, viszont nincs benne az MSI x370 támogatási listájában, szóval ebből lehet nem lesz Msi.
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok, ide irányított át egy segítőkész kolléga, hogy itt tegyem fel kérdésemet.
AM4 Ryzen 5 1600 cpu - m alá vennék alaplapot, és e kettő közül nem tudok választani:
MSI X370 GAMING PRO
GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3Az MSI úgy tűnik jobb komponensekből épül fel, talán jobb a tápellátása is, több fázisú, végülis a chipset ugyanaz, viszont egyre másra adják ki a bios frissítéseket, vagy memória kompatibilitásra vagy vga kompatibilitásra vonatkozva, rengeteg bios jelent már meg rá. Van valakinek esetleg ilyen lapja?, mennyire problémás?, ez az alaplap jobban tetszene, nem sokkal drágább, de fontos lenne a stabil működés.
A Gigabyte kicsit visszafogottabbnak tűnik, viszont nincs rá annyi bios frissités, leginkább akkor adnak ki újat ha új cpu jön a foglalatba. Eddig leginkább Gigabyte alaplapjaim voltak, meg voltam velük elégedve, a bios frissítése is könnyű legalábbis nekem.
a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest