- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
válasz
#LittleG #27632 üzenetére
CPUhoz ilyen konkrétan nincs driver, hogy letöltöd a gyártó oldaláról. Most megnéztem mi az a "driver". Ryzen Master valami olyasmi mint az afterburner cask procihoz. De igazából ha tuningolni akarsz mindenképpen a biosból tenném azt. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy szerintem fölösleges feltenni.
-
Simi37
őstag
válasz
#LittleG #27630 üzenetére
Na akkor szépen sorjában. A problémát nem is harmadik fél, hanem egyenesen az AMD oldotta meg. Ugyanis van hivatalosan win7hez chipset driver. Az már másik kérdés persze, hogy a konkrét alaplaphoz vannak-e win7 driverek. Az Én lapomhoz vannak.
A frissítés problémájára pedig a wufuc nevű program született és nálam most is tökéletesen végzi dolgát. Egyszer lefuttatod és onnantól kezdve nem szól be a winupdate, hogy nem támogatott a proci.
Új hozzászólás Aktív témák
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest