- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3plica70
aktív tag
válasz
Cseneles #2400 üzenetére
Igen, néztem a luzer manuált összeszerelésnél
A2-B2-ben vannak a moduljaim ahogy írva vagyon, ettől függetlenül szépen mennek 2666-on XMP-ben
(#2402) apa111
Megbeszéltük(#2403) Walter_White
Elképzelhető, nem találtam a manualban erre való utalást, de rendesen tönkretette az összeszerelési élményemet(#2405) stratova
Köszi az infótEnnyire nem olvastam utána a Ryzen lelkivilágának. De ezek szerint hasonlóan az Intel turbójához, a megadott gyári érték csak 1 mag (Ryzen esetében lehet 2?) esetében igaz. Ahogy terhelődik a többi mag, úgy veszi vissza az órajelet, R7 1700 esetében úgy néz ki hogy 3200MHz-ig.
(#2433) apa111
Köszi a teszteket, hálám örökké üldözni fog
Ahogy nézem, az alap beállításánál terhelésre 4 mag ment 3700 körülire és 4 mag csak 3200-ig.
A kézzel beállított érték 3600-nál OK, ennyit nekem is sikerül így kisajtolnom az Asrockból.
Viszont feltünt hogy HWInfo szerint neked is ilyenkor 1,55V-ot ad meg max. fesznek, viszont az ASUS programjában 1,329V-ot látok. Ez kézzel beállított fesz. részedről, vagy az alaplap ennyit adott éppen abban a pillanatban ? Változik ez az érték terhelés hatására az Asus monitorozó programjában ? Csak amiatt kérdezem, hogy mennyire lehet valós érték amit a HWInfo ad.Ahogy a 3600-as tesztet csináltad, úgy el tudod érni a 3,95-öt is ? Tehát az összes mag ennyire terhelődik ?
(#2437) BiP
Én szeretek tiszta munkát végezni, és nem egy előzőleg másik platformon szétszemetelt rendszerrel tesztelniAmúgy a tegnapi napon benne volt az is tesztjeim között, hogy image-ból visszaraktam azt a Windows verziót a gépre, meg régebbi Win 8.1-et is, és működtek
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged