- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
válasz
SECTORnooB #6060 üzenetére
A másik topikban első hozzászólásomban pontosan az a ram szerepelt, amit itt ketten is írtatok most... első megérzésemre kell mindig hallgatni, akkor jó lesz az.
nem is kicsit olcsóbb.
Mindenesetre a segítséget köszönöm, elküldöm a megrendelést, megérte utánajárni a dolgoknak két helyen is.
Most már csak ház kell -
H_András
tag
válasz
SECTORnooB #6054 üzenetére
Igen. Tudom. Mivel viszont a másik topikban a qvl listát ajánlottak átnézésre, ott csak ez az egy van benne támogatottként.. Ezért szerepel ott.
-
H_András
tag
válasz
palfitom #6051 üzenetére
Biztosat az jelent, tehát azt is venném meg, nekem ez azt jelenti, az a biztos ha azt választom, ezt is teszem.. te értesz hozzá, én nem, azért kérdezek
nem feléd irányuló kritikaként írtam, csak amikor idejöttem olvasgatni, az összefoglalóban már benne van, hogy csak irányadó. na nekem az nem biztos..
-
H_András
tag
Belépnék a klubba
a következőkkel:
Asus AM4 Prime B450-Plus
AMD Ryzen 5 2600X BOX (AM4)
G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz F4-3000C16D-16GTZR - nos, a gépépítős topikban azt írták, a qvl listából nézzem ki, mi a jó a lapba. Ez benne van.
Itt meg azt olvasom, csak irányadó. Ilyen típusú ramból van vagy négyféle még, ami kapható, kicsit olcsóbban is, a többi márkából is van akkor nyilván. nem fogok pár ezren spórolni, ha arról van szó, de esetleg valakinek konkrét tapasztalata, mi mehetne még bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Goddess of Victory: Nikke
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest