Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
pengegyerek
üzenetére
Kész biost nem kell letöltened, GPU Z vel letöltöd a jelenlegi BIOS-odat majd RBE (Radeon Bios Editor ) -al meg átállítod ( át programozod ) majd ATI Winflashel vissza flasheled.
Ha komolyabban érdekel, akkor adok ide linket is, hogy melyik progikkal csináltam én anno a Hawaii GPU-s karikkal ezt.
-
Cifu
félisten
válasz
pengegyerek
üzenetére
No offense, de ha a szétszedéstől félsz, akkor nem biztos, hogy jó ötlet a bios átírással foglalkozni.

Amúgy a szétszedésről sok videót találni a neten, még ha az adott hűtésről esetleg nem is, a lényeg azonos mindegyiknél. Leszereli az ember a hűtést, letakarítja a régi hővezető paszta maradványait, újrapasztázza és kész. A gond max. a gap-padokkal lehet, de ha abból is van tartalék, akkor az is megoldható kis ügyeskedéssel.
Nem mondom, hogy az elsőnél nem aggódtam én is túl a dolgot (ezer éve...), de első nélkül nincs második.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest