Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
colossal89
tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Én nekem 55 re van állítva mert 59-58-57 csíkozódott a kép, mint amikor a 60hz monitoron 250fps el megy valami, csak sokkal kevésbé észrevehető 59-58-57. Én nekem is volt, hogy ugrált az fps vsync el ezért kikapcsoltam mindenben és 55 re állítottam a megcélzott képkocka számot így nincsen ugrálás nincsen vízszintes képcsúszás. Csak pozitívumait tapasztaltam eddig ennek a beállítás módnak a vsync el szemben ahol ugyan azon az fps el még lassabbnak is tűnik a játék, de ez azért van mert a vsync növeli az egér késleltetést "ms" a szinkron miatt, így lassabban reagál ugyan azon képkocka szám mellet a képmozgás, mint a "megcélzott képkocka szám" beállítással.
-
oliba
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Ked dolgot tanacsolok inkabb. Vegyel egy minimum 120Hz-es monitort, vagy szokd meg, hog, szetesik a kepernyo
59 FPS is lagolni fog, mert nincs szinkronban a kepfrissitessel. Azert megprobalhatod, hatha tetszeni fog neked
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- LEGO klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Akciókamerák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
59 FPS is lagolni fog, mert nincs szinkronban a kepfrissitessel. Azert megprobalhatod, hatha tetszeni fog neked