- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
Malibutomi #4319 üzenetére
49 vs 50db ott a lista. Azt én nem nevezném nagy külnek. Igaz 100Mhz-el magasabb az órajel a refhez képest, de ez minden csak halk nem lesz a customokkal se.
[link] 287W ha tartja az órajelet hát kajál rendesen ide tényleg kell combos hűtés olyasmi ez mint a GTX 480.
-
SzlobiG
félisten
válasz
KillerKollar #4084 üzenetére
Szoktak ilyet a ccc nem frissult csak a driver.
Vagy szimplan nem írták át a verzió számot náluk ez előfordult már kapkodós a driver író banda ott.
-
SzlobiG
félisten
Ez a DC2-es asus már jónak bizonyul reméljük bs meg driver para nem lesz a jövőben, mert akkor a sima 290 eléggé best bux lesz. A mántelt már nem is említem emlegeti abu eleget.
-
SzlobiG
félisten
Ezt a bs bugot akkor még mindég nem javították vagy nem is tudják mer a ram nem bír pár mhz emelést?
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
mclaren-d #3381 üzenetére
Én még mindig azt mondom, hogy ez az AMD hibája olyan vrmet használnak aminél gyakorta előjön ez a jelenség meg lehet nézni a másik oldalon a topikba mennyi ilyen panasz van itt meg nem te vagy az első. Meg tudlak érteni szívtam én is ezekkel a hangokkal eleget pláne amikor halk pc-t akartam vízzel.
-
SzlobiG
félisten
válasz
ricshard444 #3203 üzenetére
Úgy látszik hiába szóltak.
-
SzlobiG
félisten
válasz
ricshard444 #3163 üzenetére
Van topikja minden infóval, vigyázzatok offal.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Malibutomi #3151 üzenetére
Biztosan, nem szoktak sokkal drágábbak lenni. Pl ha a 780 árakból indulunk ki alig van eltérés sőt sokszor volt ahol a ref drágább volt mint a custom.
-
SzlobiG
félisten
válasz
KillerKollar #2987 üzenetére
Komoly 100%-on megy mindég a venti?
(#2991) Motion_Blur Már azt hittem a venti megy annyin nincs aki el viselné azt.
-
SzlobiG
félisten
Gondolom 55%-nál már üvölt. Erről beszéltem amúgy, de nem is lényeges, mert az érdekelt, hogy custom hűtővel vissza veszi-e vagy nem. Mer ugye abu paraméterezésről beszél meg hasonlók, de úgy látszik ez megint csak urban legend ráteszel egy blokkot vagy jó custom hűtőt és megy ahogy kell nem kell állítgatni.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Malibutomi #2910 üzenetére
Itt én mást olvasok...
(#2908) Goldmen75 Akkor most már tényleg jöhetnek a non refek.
(#2914) Goldmen75 Mit mármint? Itt írtátok többen is, hogy leveszi az órajelet a vga több játéknál is ezt tapasztaltátok asszem még pont te is raktál be ilyen gpu-z képet.
-
SzlobiG
félisten
válasz
radi8tor #2878 üzenetére
Szerintem meg nem. Volt 3db nv vga-m az utóbbi időbe egyik se csinálta ilyen drasztikus hanggal főleg 2d-be. Régi tápommal is csinálták az AMD-k. Lehet hogy peches voltam és az összes vga ilyen volt amit kifogtam, de akkor is irritált aztán erre itt egy példa a 290-re.
-
SzlobiG
félisten
válasz
sEsE123 #2869 üzenetére
Pont erről beszéltem korábban, hogy itt se változtak semmit az összes AMD vga-m ilyen volt a biztit az ütötte ki amikor PS-be szerkesztés közbe sípolt játékba még elnéztem neki még ha elnyomta a játék hangját is, de 2D-be.
(#2876) BMW001 Jobban jársz a 7990-el amúgy is eleve mert erősebb meg jó hűtés van rajta.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Motion_Blur #2720 üzenetére
Ez szomorú hír bár erről nem a vga tehet, de jobban jártál volna ha azt veszed amit priviben írtál ettől a sok szarakodástól megkímélted volna magad és gond nélkül mehettek volna a játékok.
-
-
SzlobiG
félisten
"Fekete halál terjed a Radeon R9 290-es sorozatú VGA-kon"
(#2482) stargazerhu Ezt lekéstem.
-
SzlobiG
félisten
válasz
ScomComputer #2373 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz
BlessedElroy #2296 üzenetére
Lassan minden nap meg kérdi vki.
Idén sztem itthon nem nagyon kell számítani rá.
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
Kapcsolgattam én mindent sose lehetett 100%-ra kilőni eleve a Windows is erre épül akármit csinálsz használja és ugráltatta az órajelet amikor 680-ra váltottam meglepően tapasztaltam, hogy beton stabilan 2D-n jár a vga hangtalanul legyen az bd nézés vagy netezés esetleg PS-el kép szerkesztés.
-
SzlobiG
félisten
Nem teljes, ahogy látod a képen is változik folyamatosan de ilyen 500Mhz alá nem megy ahogy kiveszem a képből a ram viszont folyamatosan 3D-be megy sokat az eszik. Ha most nem is, de nyáron ez minden csak halk nem lesz mondom én pont ez miatt is adtam el anno a 7970-et (ref). Allegriás vagyok arra ha süvít a venti netezés közbe, de már játék közbe se bírom elviselni főleg ha hangosabb mint maga a játék.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Motion_Blur #2177 üzenetére
Igen volt 2D/Blueray/3D a Blueray 500MHz-es GPU-t jelentett 2D-s ram órajellel aztán megszüntették mert villogott a kép ha levette a ram órajelet utána már 3D-n ment aztán hol átváltott hol nem legtöbb esetbe nálam a 3D-s órajelek mentek netezés közben is ezért volt hangos. AMD power play asszem ez a neve és külön profilok vannak(voltak) amik sokszor összekavarodtak egyáltalán nem működtek főleg CF rendszerek esetén. Ha nálam így hangoskodna netezés közbe már aprón lenne a kártya arról nem beszélve, hogy közel 80W-ot eszik videózás közbe nincs is így semmi értelme a CPU-ról levenni a terhet szvsz.
Persze hogy változik az órajel itt már folyamatosan ennek a fantasztikus megvalósításnak köszönhetően.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Motion_Blur #2174 üzenetére
Mondom ez AMD-nál "normális" anno trükköznöm kellett, hogy netezés közbe kitudjam kapcsolni a GPU gyorsítást mert a ref 7970 nyáron idegesítően hangos volt mivel ugyanígy 3D-be felváltott fesszel együtt. Először én se tudtam mi történik aztán ránéztem AB-vel és láttam a dolgot sokáig nem is volt meg a ref 70-es... Gondolom azzal nem mondok újat, hogy így netezés közbe is elég szépen fogyaszt a vga ennek köszönhetően.
Nem értem miért kell 3D-be felváltani neki NV-nél miért viszi 2D-s órajelek mellett? Hihetetlen, hogy ezt nem tudják megoldani évről évre.
Szép lassan előjönnek ugyanazok a hibák ami miatt nekem elég volt az AMD-ből.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Motion_Blur #2169 üzenetére
Ez most komoly hogy videó közbe is 83 fokos a gpu? Na meg ekkora órajel szükséges hozzá? Látom a fesz is ugrált néha, ebbe nem változtak semmit 7970 is ugyanilyen volt emlékszek a ref 70-es netezés közbe is képes volt hangoskodni. A ramot se értem minek kell 3D órajelen menni.
Jah így már nem is meglepő AMD power managment... ott a 7970-is jól emlékeztem.
Ui: Tirexi ingyen reklám?
-
SzlobiG
félisten
válasz
ricshard444 #2039 üzenetére
Mítosz.
-
SzlobiG
félisten
válasz
stargazerhu #2033 üzenetére
Idén szerintem nem lesz még ilyen kevés idő alatt nem szoktak jönni a customok.
Radi: Elképzelhető, de anno a non refeket is lehetett moddolni igaz nem mindet. (6950)
-
SzlobiG
félisten
válasz
Motion_Blur #2030 üzenetére
Ez a 290 best buy vga lenne normális hűtéssel.
Így megint nem fog senki venni x-et alapból is alig van kül a kettő között.
-
SzlobiG
félisten
válasz
MPowerPH #1913 üzenetére
Az a 10% jó lesz 1%-nak is. Nem értem minek kell valótlant állítani. Ha még 10% lenne akkor se mondanám rá azt, hogy jóval gyorsabb a 10%-ra a kicsit gyorsabb jelző a helyes, de így hogy nem is igaz mind1 is ez a része. Most a hűtési megoldással nem jövök, mert tudjuk milyen a ref számomra felejtő így a 290 még ha ilyen árba is van. De azt alátámasztom ha jönnek a custom hűtések, akkor már én is 290-et venném nem a 780-at. A vízzel megint csak felesleges jönni mert akinek nincs rendszere annak 100k körül mozogna a dolog.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Malibutomi #1805 üzenetére
Meg valley is jöhet.
-
SzlobiG
félisten
Jó lett a 290 ez már valóban megéri az árát csak ne ez a hűtés lenne rajta.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Malibutomi #1408 üzenetére
Kíváncsi leszek rá.
-
SzlobiG
félisten
válasz
fatal1ty1984 #1390 üzenetére
Ezzel a csodálatos hűtéssel ráadásul amivel alig tudja tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest