-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
válasz
-Oliver- #22298 üzenetére
Kora reggel hirdetést felad, 10 perc múlva szétszedtek az ajánlatokkal. Ha bányászkodnak is nem véletlenül ezekkel a kártyákkal. Tényleg kéne valami köztes, célorientált vga erre a célra. Valahol ez is siker az Amd-nek mert számításban brutál kártyákat csinál. Ahogy hallottam - nem láttam ugyan - mennek is fel az Amd részvények. Csak fel kéne ismerjék a helyzetet amíg ez az őrület tart. Mi márkahű felhasználók meg ne maradjunk hoppon.
-
syler123
veterán
válasz
-Oliver- #21789 üzenetére
A jelenlegi árakon nyilván nem is veszek, hiszen annyit nem ér a kártya, maximum a bányászoknak. Jelenleg olcsóbb jóval az nvidia 1060. Amúgy nyilván kis poén is volt abban amit írtam hiszen a vásárlók nagyon kicsi %-a olvassa csak ezt a topicot, nyilván nem érnénk vele semmit.
Majd lesznek itt jobb árak is, vagy nem
-
Pityu.
nagyúr
válasz
-Oliver- #19680 üzenetére
Van még pl valami dual is de annyira nem vagyok asusban benne msi t tudom nekem gaming x volt de most agyalok mit kéne venni találtam eladókat pl shapire+ nitro de olvasgattam nem rossz kártya azt írják de félek nem is olyan jó mint az msi bár azt írják talán legerősebb kártya az rx480 asok között ,meg egy kicsit ezzel is szemezek XFX RX 480 GTR Black 8GB
Ki mit ajánl?
Sapphire Radeon RX 480 8GB DDR5 OC Nitro+ ez cserélt bontatlan 74000Ft még 2 év gari (bár én jobban szeretnék 3 évet)
ASUS RX 480 STRIX GAMING 8GB GDDR5 81.490 Ft
ASUS RX 480 STRIX GAMING OC 8GB GDDR5 82.490 Ft
a két asus között ahol találtam kb 1000ft van
XFX RX 480 GTR Black 8GB GDDR5 84.990 Ft
XFX RX 480 GTR 8GB GDDR5 256bit (RX-480P8DFA6) - 74.025 Ft
nem tudom a sima xfx gtr is simán fel lehetne húzni a blackre vagy amúgy mi a különbség köztük?70000Ft ot kaptam a kártyámért,így is úgy is hozzá kell pótolnom
Msi rx480 Gaming-x 8Gb: 76.990ft
itt ahol ezt találtam az asus is vagy 2000Ft vel olcsóbb. annyi van eladó és jobb áron mint a pcx meg ilyesmi helyeken.Vagy maradjak az msi gaming x nél? -
Pityu.
nagyúr
válasz
-Oliver- #19678 üzenetére
Na vissza olvastam és csak az rx 470 változatára írják,hogy rossul sikerült az rx480 ra meg,hogy
"Asus RX480 STRIX ajánlott!,(470 nem sikerült olyan jóra) ha tuning a cél. Jó minőségű alkatrészek és erős vrm rész jellemzi a kártya nyákját, de nem a leghalkabb, a gyári temp target 65c beállítás
feleslegesen agresszív. (Ez általánosan igaz az Asus RX sorozatra, WattManban könnyedén orvosolható.)"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest