- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
Árpi001 #48782 üzenetére
Ha leesik róla a venti, akkor vagy nem jól van visszarakva, vagy valami letört róla és nem tartja rendesen.
Gyári órajelen nem kellene fagynia normál esetben, de sajnos használt kariknál előfordulhat. Nekem is volt ilyen régen, nagyon kicsit lejjebb vettem a gyári órajelet és jó is volt.
Azért kipróbálnám még úgy a karit, hogy gyári venti és burkolat le, házilag ideiglenesen normál venti rá, hogy úgy mit muzsikál.Sajnos nem mindenki van így vele.
Én karácsony előtt adtam el ismerősöm GTX 1050 kariját, de az úgy nézett ki, mintha új lenne. Ráadásul ajándékba kellett, így meg pláne odafigyeltem a részletekre.#48786Lacccca87 : Na ezzel pont én is így vagyok, ki se adtam volna így a kezemből a karit vagy jelzem előre. De sajnos sokan nem így vannak vele.
Amúgy karácsony előtt adtam el kollégám gyerkőcének GTX 1050 kariját (korábban is én raktam össze neki a komplett gépet), előtte szépen rendbe raktam, mert ráadásul karácsonyi ajándéknak kellett. Úgy nézett ki mintha új lenne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fujifilm X
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged