- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabbitz
aktív tag
válasz
tatabike #48727 üzenetére
Ahogy írtam is kb.
Másik Adrealin felrakása nem javított volna, az Adrealin telepítője nem sok mindent töröl, csak a vezérlőpultot és azok integrációs DLL-jeit.DDU-val megúsztad volna a Windows reinstallt. Mindenestre, ezek után érdemes békén hagyni majd a kártyát, mert pl ha cserélsz 580-ról 590-re, akkor is elszokta ezt játszani, pedig full u.a a kártya. Nem minden esetben, de már volt meglepetés.
-
-
brabbitz
aktív tag
válasz
tatabike #48724 üzenetére
Az is megér egy próbát.A DDU a még meghalandó lapon személyes véleményem szerint egyáltalán nem futott le normálisan. Az a probléma hogy megpróbálhatod újratelepíteni önmagában mégegyszer az AMD Software-vel, nem valószínű hogy beválik. Nekem legalábbis csak DDU segített.
De ez esetben jobb ha újratelepíted a Windowst. Bár, ha gondolod ránézek linux live cd-ről hogy van e hang ott.(bármiféle mókolás nélkül) Ez esetben te is megtudnad nezni hogy a driver fukarkodik vagy a kártya.
-
tatabike
őstag
válasz
tatabike #48721 üzenetére
Megoldottam a problémát. Asus lap kuka, Gigabyte beújít. Minden más változatlan, meg az is, hogy továbbra sincs hang a HDMI-n. Sőt, a hangbeállítások meg sem jelennek az Adrenalin-ban. Aida szerint van AMD hangketyere az RX580-on, de a windows szerint nincs. Sőt, a windows szerint semmi nincs, mert egy piros x-et tett a hangbeállítás ikonja mellé.
-
-
-
brabbitz
aktív tag
válasz
tatabike #48709 üzenetére
Ott valami nagyon más probléma (...is?) van. Egyébként a GPU-t kellett volna kiválasztanod. A program csak egy valamire jó - de arra nagyon jó -
letörölni a VGA drivert, ez esetben az Adrealin Software-t.
Én csináltam csökkentett mód nélkül is, úgy is megy, de egyébként a program többször is figyelmeztet, hogy ajánlott csökkentett módban indítani. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest