- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnightmare
csendes tag
válasz
Apollo_21 #54332 üzenetére
GPU-t levettem 800mhz-re 1000-ről és végigment a teszt. Akkor gondolom gari :S El akartam kerülni mert nagyon messze van pöst
. Még egy kérdés: Az gáz h nem kaptam driver cd-t a karihoz? Meg fogják említeni a gari érvényesítésénél? Azt hittem nem jár hozzá csak néztem egy unboxing videót és ott láttam, h igen -.-
-
dnightmare
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, h van egy xfx r9 280x-em, és sokszor produkál kék halált
Nem ír ki semmit csak apro vízszintes vonalkák jelennek kb 5 centisek, de rengeteg aztán újraindul. Csak játéknál csinálja. Driver a legújabb van fennt, de a régivel is ez a helyzet.Furmarkot futtattam: GPU stress testnél semmi hiba, viszont GPU benchmark preset:1080-nál pár sec után újraindul kék halál nélkül. Asus maximus3 formula, i7-870cpu, 8gb hyperx ram, chieftec-650 táp, Windows 8.1 64 bit. Már win 7 64bit-et visszaraktam, így a vonalkás kékhalál megszünt helyette viszont az a számolós kékhalál jött elő, de olyan kis idö mulva újraindul, h nem tudom elolvasni. Ötletek esetleg? Memóriát teszteltem. Hőmérséklet max 68 fok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest