Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Nem elég. Én sem azért vettem drágább procit, hogy jól mutasson az adatlapomon, hanem mert saját tapasztalatomból tudom, hogy mennyit mikrolaggban jelent egy erősebb proci.
Ha adott keret áll rendelkezésre természetesen a VGA felé érdemes súlyozni és abből drágábbat venni, de ettől függetlenül ne ringassuk magunkat olyan tévképzetekben, hogy játékélményben nem jelentene egy masszív minőségi ugrást egy gyorsabb proci (ugyanazon a felbontáson meg beállításokon)
Én jelen pillanatban két olyan játékkal is játszom, amelyek nem lennének hálásak a Phenomnak:
-X-Com The Bureau (kúrva jó játék)
-SC2J.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- RTX 4060TI (Garanciás)
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Triple Fan OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest