- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
cpu mennyin megy?
ugyan ez volt a gondja az én gépemnek is, a 6950-nel. de a 7870 óta semmi baja.. igaz, X6ról FX-re váltottam közben... meg +4GB ram
(#20668) kovsol
tegnap 45p BF3 után mutatott 28 fokot... agyrém amúgy. én mindíg bekapom az ilyet. az X6 is ilyen volt. az FX is, most meg ez a garizott vga. hm... -
- = Zk = -
félisten
nekem az új csoda vga-m 17-20 fokos
kész Magic ez a gép..cpu sem több soha 19-27 foknál
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #20587 üzenetére
hát akk ezt nem értem....
-
- = Zk = -
félisten
hmm...
létezik 7870-es DualX-es nagy?... ami akkora, mint az eredeti 7870 volt... csakmert ilyenre cserélték az előzőt... -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #20154 üzenetére
nem baj az....
beledobom, megnézem mit produkál BF3 ultraübermegabutálon és döntök, megtartom-e -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #20148 üzenetére
nézd, elkezdem "használni" végre.... és meglátom.
ha nagyon felbosszant akkor vizslát van!.. bár nem hiszem, mert nekem elegendő kraft van benne, csak hát az AMD-s csoda driverek...
de megeshet. azért egy 7870CF olcsóbb mint egy 660Ti Sli xDDDD (most ne vesszünk el a CF/SLI nemhajcsaki monológokban ha lehet. köszi)
(#20147) =HG=
nekem mondod?!.... csak lesek, mint hal a szatyorban! -
- = Zk = -
félisten
nah, bejelentenivaló
tegnap leadtam a 7870-et, ma lehet értemenni. lehetne, csak sajnos nem tudom összehozni. igy marad a hétfő -.-
hát ezt a szopást... Isten nagyon pikkelhet rám -.-
nagy UP Udinak a qrvagyors megmozdulásért -
- = Zk = -
félisten
nyah, 2 hét kuss. vagy 1 hónap....meglátom, mit sikerül intéznie Udi Mesternek....
(#20054) csucsbicep
persze, sokkoltass még -
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #19466 üzenetére
igen, vele beszéltem sokadikra és utólagosan. telón is beszéltem vele. korrektnak tűnik. leteszem nála a voksomat (Y)
holnap felkeresem, lepasszolom nek ia kártyát és ennyi.(#19467) bombibmw
á, én nem vagyok olyan. de mérges lettem, nekem elhiheted.(#19465) oliba
na az se rossz -
- = Zk = -
félisten
válasz
kovsol #19461 üzenetére
lehet félreolvastam, nem emlkszem.. előkéne keríteni a priviknél...
azt se tudom, a PH-s eladó mennyi időt vállalt rá... ez sem derült ki... de a jövőben ink kerülöm őt (is)...(nevet direkt nem írok!!)(#19462) darky@
áhh, ne is mond -.-7850-est akartam venni, de a melóhelyem kegyes volt (
) év égén és megáldott. így lett 53k-ért ez a 7870-es. érdekes, mert ment sokáig hibátlanul. aztán frisshangdriver és halálok sora. szal sosem fogom megtudni, mi a gebasz. és hol
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Blaise #19457 üzenetére
hát, ez a kártya "elméletileg" 2012. 02. 24-én lett vásárolva.. de már magam sem tudom, mia valós sztori. 3. tulaja vagyok. ez soha nem derült vna ki, ha van papír a kezemben. na mindegy...
sima gari nuku, only gyártói. de vicc, hoyg a gyártói, elismert hibás vga kicserélése is 10kba kerül... ekkorát szopni baszki...darky
első sapphirom ami "önhibából" szart be...
neeem, nem a zafír kéri ap énzt. az aki intézi nekem a gariztatást (ez van)(#19460) Remington
hát akk már végképp nem tudom baszod..
de feladom. játszani szeretnék. összeraktam ezt a qrva gépet, erre tessék. hetek óta "áll"... -
- = Zk = -
félisten
hát, nem vitték el ezt a cart, így marad a filléres gari
vicc....
kicseréltetem, és ezzel a tudattal élek. ennyi. de többet nem veszek terméket PAPÍROS garancialap nélkül... pont az ilyenek miatt!!
na jók legyetek, majd néha-néha benézek
(#19456) darky@
nem vitték el a kártyát -
- = Zk = -
félisten
válasz
csubakka2141 #19351 üzenetére
szia
milyen karira cserélték egész pontosan?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Malibutomi #19310 üzenetére
igaz, de ha angolul adja elő, akkor tán sikeresebb. iagz, hoyg magyar a fórum nyelve, de... hátha tud angolul.. ahogy itt páran szintén
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Blaise #19268 üzenetére
de résen kell lenni, és szinte a 7870-nél 1-2ezer Ft-al drágábban meg lehet venni egy 660 Ti-t.
Isten ments a flémtől, de....
most őszintén, ki az a "hülye" aki bő 10k-val olcsóbban adná?! senki. egy nagyon jó cimborám sem hajlandó 66 alatt odaadni a 660Ti-jét.... 7870 meg már 60 alatt rohangál szépen... ugye a sima 660 meg nem rúg lasztiba jelen esetben -
-
- = Zk = -
félisten
válasz
mrhitoshi #19232 üzenetére
hát, ha majd megjön a gariból, akkor kipróbálok több gémet is....min 2 hét
de nem mellesleg most kaptam szívrohamot, mert sztem nálem nem BS van, hanem a ealtek szórakozik. abbl gondolom, hoyg egy mediaplayer kiírja, hogy nem tudja lejátszani az adott zenét. holott 500 mp3ból kell neki random lejátszania nótákat. websúgó is azt javasolja, hogy tegyek fel friss hangrivert.. dehát a legeslegfrisebb van fent
agyfact kapok ha copat a ríltek .... -
- = Zk = -
félisten
válasz
miresz #19191 üzenetére
már nincs, szűz oprendszer
(#19192) Jhonny06
nem tudok mit tenni. bennelehet az is apakliban, hoyg az alaplap... de az nem generál BS-t, gondolom.igen, a Ti.. azt javasolják. de a pénzemhez a sima 660 lenne a nyerő. max később abból kettő. mert ugye a CF az SLi, de dupla póver
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #19182 üzenetére
foggal körömmel, tudod... fogom a pénzt ahol tudom. hát itt az eredménye
(#19181) Razer6666
megmondom a frankót, ha ugyanilyen típust szereznek, nem a DualX-et, akkor megtartom. ellenkező esetbem 660Ti csere van/lesz kilátásban -
- = Zk = -
félisten
hát ez kész
öcsémnek itthagytam a gépet, nyúzza.... 3 kört folyamatban kibírt a gép. vége az utolsó körnek, leültem ide, kiakartam lépni az adott gémbül, ráklikk h Quit, erre feketeképernyő, és ennyi. hang nem ragadt be
vicc....
na mindegy, holnap leadom ezt a szart... X hetem van átgondolni, mi legyen az AMD vga sorsa nálam... lenet ideje kipróbálni "ismát" egy Zöldet... hm. de hát az nem olcsó, ugyebár... -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #19083 üzenetére
feladom... kész....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #19073 üzenetére
hát, csinálja. qrva az anyja.....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
gyuribácsi88 #18933 üzenetére
Action!....
"terhelés" nélkül veszi fel a FHD videókat.. nekem legalábbis
-
- = Zk = -
félisten
akinek BS hibás volt a 7870-ese, az látott fizikai "hibát" a vga-n?
-
- = Zk = -
félisten
érdekes tesztnek voltam ma a tanúja
bevittem fönökömnek a 7870-et. hogy nyúzzuk meg. ha már BS-es... (persze ez nem jött elő -.- )4gb ram, egy X2/X4(?) volt a 7870 alatt és a kihasználtság maximum 22%-os volt. míg a cpu tekert, mint Armstrong droggal a tour de france-on...
itthon, 8gb, fx, és a cpu teker 65-80% között. míg a vga szépen "skálázódik" 65-80-100% között. a beállítások mindenképp ugyan azon készültek.
nekem ebből az jön le, hoyg elég az FX a 7870 alá BF3 ban eme beállítások mellé....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Malibutomi #18813 üzenetére
Szerencsére csak annyira fogott meg mint az előző két része, úgyhogy ennek az árát is megspórolom
hibbbbbátlan megfogalmazás, részemről +1 (Y)
-
- = Zk = -
félisten
hát, úgynézki tényleg meghalt a 7870-esem. amire eddig tippeltem, hát nem jött be az ötletem... qrva eget
ariztathatom pénzért baszki...
nesze neked tanulópénz....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #18450 üzenetére
életem első és utolsó ilyen üzlete, nekem elhiheted. (Y)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
fenergie84 #18426 üzenetére
melyik?
-
- = Zk = -
félisten
igen, volt szó róla, hogy főnökömmel leteszteltetem.
de pont ne 7vége előtt. hát nekem is kell egy kis élet C, szal nem vittem ben eki. majd jövőhéten(#18424) plekk
min 10k. már beszéltem vele is és az "eladóval" is....
hát ez eff becoptam, mert maga az eladói gari is fizetős, amit nem értek miért. főleg, mert nem tudom mennyi időt kapoot alapból a vga. 3. tulaja vagyok. az előzőek erősen mutogatnak, szal.... copás(#18422) fenergie84
szívem szerint így ahogy van 45k-ért eladnám, és tennék még hozzá egy 660Ti-re/msi 7870-re/sapphire 7870 rev 2-re zsetont 'oszt a viszonlángos!IF szoftveres a gond:
ahhoz is pénz kell. ugyebár kinéztem egy Xonart. de.... fizu egyelőre sehol még...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
fenergie84 #18417 üzenetére
jah... min 10k
kérdés, megéri-e -
- = Zk = -
félisten
lehet hétvégére lepasszolom főnökömnek a kártyát, nyúzza meg.
mikor is szokott előjönni ez a BS?... terhelésnél, ugyebár....
de vajh mivel terheltessem?!.... nálam BF3 megy 4-5 napig, majd csinál egy flikkflakkot megint és BS... -
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #18282 üzenetére
lehet kölcsönadom valkinek a 7870-emet , nyúzza meg a kicsikét.. gari úgyis kétes rajta, szal... max a kardomba dőlök ha netán....
-
- = Zk = -
félisten
megint BS.... napokig semmi, erre tessék
kezdem nem érteni...lehet az MSI AB-t is lekéne törölni....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
zserbox #17921 üzenetére
igen, tök egyedül. megszoktam....
nekem egyik sem megy fullon, bár néha a vga BF3 alatt... de a cpu leginkább 75-80%-on megy....az ember azért vesz drágán jobb videókártyát hogy kihasználja, mert ha nem kell a plusz teljesítmény akkor vesz egy olcsóbbat és spórolt
egyesetleges platformváltásnál nem kell vga-t cserélni -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #17867 üzenetére
nem csúnya
az első kép nagyon bejön... real? from game? -
- = Zk = -
félisten
érdekes ez a BS... kikapcsoltam a realtek hangdrivert és simán tudtam játszani órák hosszat...
tuti vmi driverütközés lesz -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #17719 üzenetére
nekem a vga-ból egyelőre
....
nem elég a fekete képernyő, de.... vicc.
felteszek egy 12.10-et, majd kikapcsol mindent(xy program leállt, appcrash hibával). nem lehet elérni a CC-t sem... ugyan ez a bétával a 13.1, 13.2 béta....bf3 ment eddig szépen, aztán megunta és dobálja a fekete képernyőt -.- 1,5 hetente eszébejut, hogy BS-t kéne dobnia
mi a facom ez?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #17713 üzenetére
hát ez macerás....
van is, meg nincs is.. nem bonyolódnék belekezdem már unni ezeket az AMD-s nyűgöket -.-
-
- = Zk = -
félisten
visszatértem a BS-esek közé..... -.-
nagyon fura ez nekem... hetekig megy, aztán megint nyűgös...
feldühít, oszt lesz belőle nV
-
- = Zk = -
félisten
köszi urak, megnézem...
eddig nem volt BS... erre most van -
- = Zk = -
félisten
namá megint feketeképernyő.... asszem én leszedem ezt a 13. akárhányast
...
de van ebből másik is, nem?.... valami rémlik -
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #17598 üzenetére
zárt házban volt a cumó, vagy az asztalon egy dobozon?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #17592 üzenetére
és mivel hűtötted?
-
- = Zk = -
félisten
13.2 béta?
hát ez gyorsan ment -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #17466 üzenetére
úúú, ne akard.
a "m ia fasznak élek?" besseller lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robogó, kismotor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest