- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
Hát ebben eltér a véleményünk.
Én nem látom akkora ásznak a Keplert az Nvidia kezében,mit azt egyesek gondolják.Szerintem a 7xxx szériás AMD kártyák nagyobb sikert arattak,mint a 6xx szériás Nvidiák. A csapból is az folyt,hogy a Kepler majd megszorongatja a Radeonokat. Aztán vahogy elmaradt a nagy elpáholás. Szerintem szűkül az Nvidia piaca,bár ez nem tesz jót a verseny piacnak.
-
miresz
veterán
válasz
szasanyi #15497 üzenetére
A 660TI legtöbb játékban a 7870 szintjét hozza,nem a 7950-ét. Elég csak a PH-s tesztet megnézni.Ahol a 7950 felé hajlik,vagy annyit hoz mint a 7950 azok erősen szarul optimalizált,vagy direkt úgy írt játékok,(de erről már volt szó itt is régebben),hogy csak Nvidián menjen jól. Kb. ez az üzletpoltikájuk. A Kepler szerintem erősen mellényúlás,eléggé le van maradva arhitectúrálisan a riválistól.
-
miresz
veterán
Ahogy elnézem elég Nvidia-s játék: Assassin's Creed III Performance Test Viszont legalább szarul optimalizált.
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #15341 üzenetére
Persze,hogy jobb! Kösz a linket,be is rendeltem egy párat,úgy is jó sok lapot lehet venni alá,mert az 1156 jól elterjedt.
...már megint lemaradt:
Jah,és természetesen igazad van,mint mindig!
-
miresz
veterán
válasz
- = Zk = - #15333 üzenetére
..mert nem értesz hozzá.... meg mert neked is rövid az e-pöcsöd,mint nekem.
Jah,eztmár megint lefelejtettem:
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #15323 üzenetére
Először utána is olvashatnál a dolgoknak mielőtt posztolsz.
1.
A 3Dmark11 eredményeknél pont azt tárgyaltuk ki,hogy a 12.11b hatására csökken 3Dmark11-ben a Physics score valami bug miatt.Az eredeti eredményem ami nem 12.11B-val volt(és ami helyett feltették a mostanit) 8421 physics pont.2.
Ha látnál nem csak néznél,rájönnél,hogy mekkora baromságot írsz. BFBC2-nél fix 60fps-re van lőve. Vsync-el játszok mindent.3.
Dirt3-ba nekem épp elég a 124fps,így 80%-on is szerintem elég játszható szint. A plusz 10fps-ért nem veszek méregdrága i7-et,mert nem éri meg.4.
Persze,hogy neked a legjobb a procid,ezt nem is vitatta itt senki sem a fórumon. Kívánom,hogy használd még egészséggel legalább 10évig.Ui: jah,ezt lefelejtettem:
-
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #15315 üzenetére
Főleg nem Bf3-ban.
Off-ot én is befejeztem.
-
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #15315 üzenetére
Looser volt a srác. Miért alapon hajtja? Egy 8120 alapfeszen megy 4-4,2Ghz-t,és akkor már nem is annyi a gpu kihasználtság.
Én nem azt mondtam,hogy az FX játékban jobb,mint az Intel,hanem ár/érték arányban jobb,még mindig.
-
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #15312 üzenetére
Simán jó játékra is.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #15301 üzenetére
Még az is kevés?
De gondolom a tied elég neki? És akkor az hogy lehet,hogy pl. Unigine Heaven-ben 99%-on megy még egy 5000+ -os athlon alatt is egy 7870 is,és a proci csak 1 szálon dolgozik? Talán úgy van megírva a program? Segítek igen úgy. Sok játék alá tehetsz akármilyen processzort ha szarul van optimalizálva. Bár hozzáteszem a Frostbite2 jól optimalizált. Nekem még sosem volt FPS gondom sem BF3,ill MOHA WF alatt sem.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #15298 üzenetére
...inkább töröltem,jobbnak látom nem írni semmit......
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #15295 üzenetére
Semmi-semmi. Csak arra gondoltam,hogy tényleg milyen jó a procid,mi meg még több millióan szenvedünk ezekkel a szarokkal.... Ha esetleg eladnád gondolj rám,jó lesz nekem,legalább nem fog billegni a számítógép asztalom....
(#15296) - = Zk = -: Szerintem nem lesz elég nekem egy 7750-est alig akar kihajtani 4Ghz-n.
Vegyél valami i7-et,az talán...
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #15293 üzenetére
Ez ismét erős túlzás.
Ahogy nézem szeretsz te túlozni sokszor,és utána örülni neki ezzel a smile-val.
Ez az egyik kedvenc smile-d gondolom.
-
miresz
veterán
válasz
gyuribácsi88 #15275 üzenetére
Jó áron van,meg kell venni.
Ui. Bár most látom az Asus-t nézted,én is arra szavazok.
-
miresz
veterán
válasz
gyuribácsi88 #15272 üzenetére
Milyen árban van? Amúgy jó.
-
miresz
veterán
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
miresz
veterán
válasz
- = Zk = - #14995 üzenetére
Az a baj,hogy a bs-t nem szoftveres probléma,a hibás kondenzátorok okozzák,nem lehet reprodukálni,mert véletlenszerűen jön. Lehet,hogy épp akkor mikor nincs is terhelve a kártya.
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #14874 üzenetére
Na ez már valami. Lehet,hogy ha egy celeront raknak alá mégdurvább a helyzet....
-
miresz
veterán
Nekem sincs,semmi bajom vele.
De elég sok 7850/70-el szerelt gépet raktam össze,eddig egyetlen egy Sapphire 7870-est kellett gariztatnom BS miatt,kb 70 kártyából.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #14746 üzenetére
Turbo is járt nálam igen. Hangosabb volt terhelésen,mint a sima,és baromi csúnya is,úgyhogy szerintem jobban járt.. NEM SZOKTAM A LEVEGŐBE BESZÉLNI,ELLENBEN VELED,AKI CSAK OKOSKODNI JÁR IDE! KEZD BAROMI IDEGESÍTŐ LENNI,HOGY MINDENKINÉL JOBBAN TUDSZ MINDENT,MINDIG!
-
miresz
veterán
válasz
logaritmus #14739 üzenetére
Szerintem örűlj neki,hogy nem azt kaptad amit rendeltél,hangosabb is és baromi randa,amit eredetileg szerettél volna.Viszont, amilyet kaptál,már járt nálam is nagyon jó kártya,és még jól is néz ki.
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #14660 üzenetére
Így van az 1,4 volt nem ritka TC melett,ami egyébként indokolatlan,mert jóval alacsonyabb feszel is elmegy a bull. A visherákban már javítva lett ez a dolog.
( #14661 ) BRIKLY: Nem de ennél a helyzetnél ez is fenn állhat.
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #14657 üzenetére
Nem biztos sajnos. Annak a lapnak nagyon gyenge a vrm-je. Ar asszony gépébe is ilyen lapot tettem,és már a 6100 alatt is csinált hasonlót. Le kellett tiltani a turboCore-t,hogy realizálódjon a helyzet,mert a TC elég nagy feszeket ad a procinak,és ekkor túlmelegszik.Nem a legjobb lap erős bullok alá.
-
miresz
veterán
válasz
Entladen #14651 üzenetére
Fekete képermyő,és a hang beakad? Ezt csinálja?Mert,ha igen hibás a kártyád black screen-ezik. Ha nem ez a jelenség,akkor esetleg az alaplapodon ( ami nem igazán volt jó választás egy 8150-hez), túlmelegszik a vrm,főleg,ha gyári hűtésel használod.Ez is okozjat problémát.
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #14646 üzenetére
Egyet értek veled.
( #14648 ) darky@: Igazad van,mindenk megdolgozott (legalábbis én biztos) azért amilye van.Vigyázni kell rá. Bár én ott merném hagyni órákig is a furmark alatt a kártyát,mert az első öt percben felmelegedett,és onnan sehová sem mozduét a hőmérséklet.
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #14584 üzenetére
Ez erős túlzás,amit kértünk,azt nem teljesítetted.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #14531 üzenetére
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #14531 üzenetére
Szép. Hát úgy hogy én is 800Mhz-n hajtom,és 41%-on járatom a ventillátort rajt,és még alul is feszelem nekem se.
-
miresz
veterán
válasz
lecsokolbi #14516 üzenetére
Ez nem ugyanaz a HIS 7870-es,mint ami a hardverkeren van,amit én linkeltem. Az általad linkelt az tudom,hogy jó,mert már járt nálam is olyan.
-
miresz
veterán
válasz
banderasz77 #14499 üzenetére
7870-ből szerintem ez most nagyon jó áron van: Sapphire 7870 2GB DDR5 11199-03-20G
A HIS 7870 is nagyon jó áron van de szerintem a hűtése nem lehet valami acélos: 7870 Fan 2GB GDDR5 (H787F2G2M)
-
miresz
veterán
válasz
banderasz77 #14492 üzenetére
Nem hiába. Nem a minőségről híresek.Sokszor még a gyári órajeleket sem bírják.
ZozzHUN által linkeltek is nagyon jók. Az más kérdés,hogy nem szépek.
-
miresz
veterán
válasz
banderasz77 #14487 üzenetére
Gigabyte 7850 OC 2GB GDDR5 GV-R785OC-2GDJa mégem.
Asus 7850 2GB DDR5 HD7850-DC2-2GD5-V2
Sapphire 7850 2GB DDR5 OC 11200-14-20G
Szerintem ezek.
Kicsit drágábban esetleg ez: MSI R7850 Power Edition 2GD5/OC HD7850 2GB GDDR5
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #14453 üzenetére
-
miresz
veterán
válasz
GeneraL_XTX #14449 üzenetére
-
miresz
veterán
válasz
Garsza #14433 üzenetére
Hát te tudod,de én tuti,hogy nem cserélném. Semmit sem fogsz észrevenni. Ráadásul a Garid is ugrik a kártyáról,a hűtés cserével.
(#14437) Garsza: Hangos? Nekem is olyan kártyám van mint neked,de 50%-os ventillátor fordulatot,még nem is hallani,pedig nem vagyok siket,és én is szeretem a halk gépet. Nálad akkor valami nics rendben az tuti. A 75C' meg kb nudli hőfok.
A hűtöcserét pl. a pasztából,vagy a csavarokból,mert meg van festékpontozva,(nem biztos,hogy olyan helyen ahol te is látod)vagy matricázva az egyik csavar.
-
miresz
veterán
Nah,a híres Windforce nem válaszol? Lehet lerepültek az óriáslapátok róla?Vagy ciripelnek rajt a VRM-ek? Nem bírja a gyári órajeleket? Memóriahibás?
Én ezeket tapasztaltam még csak Gigabyte kártyákkal,és a hosszú garanciáztatás nyűgjét. Nálam ezért nincs benn az ajánlottak között. Persze mindenkinek szíve joga mire költi a pénzét.
-
miresz
veterán
Nah,itt van az eredmény:
Asus7870 V2 TOP 1100/1250Mhz@1,218V
Felbontás:1280x720
AA=off
Minden más látszik a képen,a teszt 15 percig futott(bár 5 perc után már semerre sem mozdult,a hőfok)Ui: Természetesen a kártya alapórajelén,alapfeszültség értékekkel futott. Minden más adat az adatlapomon megtalálható.
-
miresz
veterán
Na én indítok egy 15 perces Furmarkot,(annak ellenére,hogy szerintem nem sok mindenrs jó a furmark),hogy kiderüljön hogy a V2-es Asus mennyire melegszik. A hardveres védelem ellenére is melegszik a furmarktól rendesen.
Felbontás 1280x720 lesz. AA=off Aki akar tesztelhet még.
-
miresz
veterán
Békés,Boldog Karácsonyt kívánok,mindenkinek!
-
miresz
veterán
válasz
ZozzHUN #14104 üzenetére
Mindegyik kiskereskedő,ill webshop továbbküldi,mégem ül rajt olyan sokáig mint ők,másrészt a hozzá állásuk is katasztrófa,ha garizásról van szó. Arról nem i beszélve,hogy milyen cég az akit nem lehet felhívni. Próbálj velük telefonon beszélni,nem nagyon fog sikerülni,mivel ők mindent csak emailban hajlandók intézni. Na de ez itt nagyon off,úgyhogy részemről vége.
(#14105) gbors : Láttam már ennél jobban optimalizált motort. Abban mondjuk igaza van a kollégának,hogy az i7 sem "remekelt" alatta,ugyanannyi hozott mint az Fx-em,pedígaz i7 erősebb,és drágább is.
-
miresz
veterán
válasz
Tomix24 #14070 üzenetére
Egy igazi fos konzolátirat biztosan egekbe szökő FPS-t fog villantani.
F1 2012 minden maxon FX8120 4Ghz,kártya alapon:
<benchmark>
<settings directx11_feature_level="11.0" hardwaresettings="hardware_settings_config.xml" view="bumper" />
<average min_fps="64.308136" av_fps="79.630463" min_fps_ms="15.550132" av_fps_ms="12.558008" /> -
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #12725 üzenetére
Nem rossz. Kíváncsi leszek az árára itthon. Húzva is elég szépen megy.
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #12149 üzenetére
MSI Ab-t használok azzal állítok mindent,nekem az Asus Tweak nem igazán jött be.Ezek szerint csak az Asus kártyák kiváltsága lenne az alulfeszelés?Mondjuk haver Sapphire 7870-én is működik. Mondjuk az első szériás. ilyen
(#12151) GeneraL_XTX : Ez a kártyám van
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #12050 üzenetére
Remélem semmit,mert a videók alapján nekem bejön. A mesterségesen keltett gépigény az tényleg elég vicces volt.
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #12045 üzenetére
ÁÁÁ,nem hidd el az AMD kártyák is sz@rok,egy cég gyártja. Használd inkább a HD Graphics-et,az úgy is jó erős,jobban jársz.
kovsol: Természetesen Intel.
-
miresz
veterán
Gyerekek,most,hogy olvasom a topicot,én be is fejeztem!Összetörtem minden AMD-s cuccot,és kiszórtam az ablakon!Meggyőztetek. Ezek után már csak Inteles Cuccokkal fogok foglalkozni,mert minden AMD-s hardver egy hulladék.(Főleg a processzorok.) Nálam még a Super Marió is akad 640x480-ban is,biztos az AMD miatt van.
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #11446 üzenetére
Pont ugyan ezt akartam írni. Nekem még meg is van.
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #11440 üzenetére
Mondjuk ez nem sz@r. Bejön nekem is.
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #11437 üzenetére
Kíváncsivá tettél. Mi az?
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #11435 üzenetére
Az faxa.
Nem értem mert azért annyira nem nagy látvány. Nekem a Crysis 3 Single Player Gameplay Preview viszont meg győzött.
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #11267 üzenetére
Miért nem az AB-t használod? Abban nem enged feszt állítani? Ez az Asus Tweak szerintem nem az igazi.
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #11048 üzenetére
Nálam is megy az alulfesz. 1,216 az alapfesz,és 1,1V-on nekem is megy 1100/1300-on.
MSI Ab-t használok.
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #10962 üzenetére
Akkor szimplán csak trágya az optimalizáció....
-
miresz
veterán
Az Ac3-nál is valószínű az van mint a többi nv-s játéknál,ahogy Abu is írta anno,hogy a játék motorjában le van tiltva a procis physics,és csak a kártyával engedi számolni. Ez az adujuk,mert,ha a proci is számolhatná,akkor ugyan úgy,vagy jobban futna AMD kártyán,azt meg nem kockáztatják meg. Nv bullshit.
-
miresz
veterán
válasz
Malibutomi #10874 üzenetére
Ugyan így jártam tegnap én is a 12.11 beta8-al. Arra lettem figyelmes,hogy egyszercsak elkezd szaggatni a játék,mire rájöttem,hogy a kártya játék közben vissza áll 2D órajelekre,azaz a beta 8 esetében az én kártyámnál 150/150-re. Nálam a driver uninstall+driver sweeper ,majd a 12.10 visszatétele megoldotta a problémát. Szerintem ez a sok beta bios telepítgetés gyümölcse lehet.
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #10785 üzenetére
Így néz ki a tied is nem? Ez pl egy MSI 7850 TF PCB:
Ezek már nem a referencia nyákos 7850-ek. Az én Asus 7870 V2-mnek sem ref nyákja van.
-
miresz
veterán
válasz
soultrapp #10769 üzenetére
Találtam egy ilyet:XFX HD7850 2Gb Core Edition Nem tudom milyen lehet,de a teszteket olvasgatva jónak tűnik. Hivatalos oldal
-
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #10629 üzenetére
Jah.
Inkább a 7770,és a 7850 közötti résre kellett volna kitalálni valamit szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest