- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sondi1986
addikt
az új Alienes játékba szépen megy a 7870-es karri:
-
kockaharcos
senior tag
válasz ->Raizen<- #20703 üzenetére
CPU miatt vagy inkább Vsync?
-
Arkennys
addikt
válasz Speed® #20702 üzenetére
Hát, ha olyan hamar hogy amint kiléptem meglestem, akkor értem. A mondott programot majd lehet fölteszem megnézni, ha így lesz, majd mondok rá valami eredményt. Mindenesetre nem hiszem hogy melegedne, elég szép hűtés van a kártyán.
Sondi1986: Ahhoz képest, ahogy a játékból eddig kinézett videók/képek elémkerültek, eléggé kemény gépigényt állítottak elé proci terén. Bár az az ajánlott gépigénynél szereplő HD 5850 (512 mb) már ésszerűbb. Mindegy is, nem a graf a lényeg, csak én pl meglepődtem kicsit azon, ahogyan kinéz, ha hihetek a már látott infóknak. De ha a története jó, sarokba a grafikával
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Sapphire 7870 OC-re jött ki új firmware? A Gigabyte FW-jét felrakhatom erre a kártyára? Köszi!
-
Apollo_21
addikt
válasz ->Raizen<- #20703 üzenetére
Gyorsan "megveszem" énis ezt a játékot
Megnézzük milyenAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Arkennys
addikt
válasz Attix82 #20707 üzenetére
Hát...amit épp olvasok róla játékélményeket...eddig a leghízelgőbb az volt, hogy COD4 klón, csak katonák helyett alienekkel. Hová tűnt az a parázás, mikor izzadó kézzel markoltad a kis egered, a túlélés reményében?
-
GoZoL
senior tag
válasz ->Raizen<- #20708 üzenetére
Sapphire-nak akkor esetleg tudsz linkelni bios-t?
-
kovsol
titán
válasz ->Raizen<- #20712 üzenetére
Nem teszi tönkre, én a 7870XT -re 7970 7950 biost is próbáltam többet is, hátha a boostot el tudom tüntetni róla. Még képet se adott velük, de igp segítségével lazán visszatöltöttem a gyárit. Lényeg, hogy le kell menteni azt ami gyárilag rajta volt és no para
May the Force be with you!
-
GoZoL
senior tag
Igen, megnéztem, pedig jöhetne ki hozzá egy kis javítás!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Sondi1986 #20701 üzenetére
jaja
csak a gém grafja sikerült kicsit elavúltra" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Arkennys
addikt
Hát, az már másféle félelem Nem tudom, a horrorhangulat eléggé elkopott olybá tűnik. Pedig volt benne. Régesrég az őri ( ) avp 1-2 játékban megvolt. A 2010 es AVP gémben nyomokban (azt sokan rühellik, én a benne lévő jópár blődség ellenére azt nagyon kedvelem, és érdekes mód a colonialhoz hasonló grafon elment a régi 2 magos gépemen amiben egy régi 38xx szériás 512-es VGA van). De oda se neki.
-
->Raizen<-
veterán
-
kovsol
titán
válasz ->Raizen<- #20717 üzenetére
Intel® Core™ i7-2600K
talán az ő procijából nem hagyták ki[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Arkennys
addikt
Hát, akkor legalább nem én vagyok az egyedüli akinek azért tetszett. Még most is eléggé szép, főleg felhúzva a részletességet, és mivel nem volt népszerű, hamar leszállt az ára is. Perfecto
szerk: dead space-t még nem próbáltam, de majd esetleg. Lehet "ingyenesben" kipróbálom, míg nekem elérhető árra süllyed Bár mostanság még nem végeztem a már beszerzett játékokkal sem, csak halmozok.
darky: Az alien abban nekem tűnt csak mocskosul irányíthatatlannak? Végigvittem vele oké, de na...fura volt, és nem jó értelemben. Ellenben predivel és emberrel már egész jó volt minden sztem
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
válasz ->Raizen<- #20724 üzenetére
Ezt nem ismerem,de igazad lehet.Viszont az ismertebb játékok közül akkor is a Dead Space sorozat a nyerő
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Arkennys
addikt
válasz ->Raizen<- #20724 üzenetére
Hm, ez érdekesnek tűnik. És nem is vészesen drága steamen. Lehet erre beruházok, ha mostaniakkal végeztem.
-
->Raizen<-
veterán
Igen a dead space letett valamit az asztalra. Egy csomó videót megnéztem a játék előtt ami a játék univerzumával foglalkozik stb. De a 2. és 3. rész inkább interaktív mozinak tűnik már sok akció jelenettel. Viszont a 3-ba annyira nagy néha a túlerő hogy attól rám jön a para.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
új BS?
feketeképernyő, hang nem akad be, elkussol csak, majd automatice restartol a gép...
na ez mi bakker" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
->Raizen<-
veterán
válasz - = Zk = - #20730 üzenetére
Én a helyedben már másik alaplappal is próbálkoznék. Lehet hogy nem szeresse a 7870-et a gigabyte lap a spéci pci express energiagazdálkodási funkciók miatt.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #20731 üzenetére
hát, a kövi az lesz... mást nem tudok bakker.
de qrva jó, hogy cseréltem PÉNZÉRT a kártyát erre tessék. tudtam, hoyg ez lesz.. de tudtam.[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Attix82
addikt
válasz - = Zk = - #20732 üzenetére
Ez is SP?
-
->Raizen<-
veterán
válasz - = Zk = - #20732 üzenetére
De sajnos lehet ez is kondi hibás. Egyik haverodnak le kéne passzolnod a kártyád akinek nem gigabyte alaplapja van meg másik tápegysége és használja pl egy hétig és ha nem jön elő neki BS akkor a kártya jó.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz ->Raizen<- #20728 üzenetére
Majd rákeresek, nem is baj, hogy nem nagy név. Így olcsóak a részei, gyanítom. Túlélőhorrort úgyis rég játszottam már
-
- = Zk = -
félisten
válasz Attix82 #20733 üzenetére
?
(#20734) darky@
fúú, na az geci nagy szívás lenne[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bogyó bá'
nagyúr
Urak! Létezik az a képtelennel tűnő dolog, hogy a Crysis 2 ugyanolyan felbontáson és beállításokkal "szebb", mint 5850-en volt?! Nekem minden részletesebbnek tűnik....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Arkennys
addikt
válasz ->Raizen<- #20738 üzenetére
Akkor jófélék A penumbra-t láttam is már valahol, már a nevét akcióban, de akkor nem néztem meg. Ritka manapság a jó horror játék.
-
Apollo_21
addikt
Ultragagyi hyper megaszuper lézerágyú game ez az Aliens..vhogy többet vártam
kökemény 35% gpu és 31%cpu használat..hozzá az a mérhetettlenül "mai grafika"..namind1:_DAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Trebron09
őstag
válasz ->Raizen<- #20647 üzenetére
Milyen error? Erről még nem halottam, nem hangzik túl jól
Akkor majd Asus vagy MSI lesz inkább már-csak a +1year gari miatt is.bogyo112: nem rossz
Szerintetek ha egy 1Gb-os 7850-et vennék az mennyire lenne elég fHD-ba max. (de zömmel 1680*1050-ben játszom). Gép többi része az adatlapon..
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Bogyó bá' #20739 üzenetére
Ez olyan mint amikor a verdat visszem mosni. Szep tisztan mintha jobban is huzna ))
Egyebkent nekem is mintha szebb lett volna a kep, mivel a meloban van egy 570 gtx, otthol meg a ketto darab 7870, mintha szebb volna a radeonon.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
- = Zk = -
félisten
á neee....
amióta megvan az SSD, ugye újrahúztam a wint. ez korekt. ABER jut az eszembe, hoyg nem tettem fel alaplapi chipset drivert, hagytam a win félét.... erre ugye megint BS-es a gépem.
feltettem az alaplapi chipsetet, egyelőre nem vágott ki.
ellenben ha mégis kivág hnap, akkor legariztatom a lapot, és eladom/lecserélem. gyártót váltok, de maradok 990FXA vonalon mindenképp!!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
csucsbicep
nagyúr
válasz - = Zk = - #20748 üzenetére
Hagyd a Sapphire-t a búsba, vegyél MSI/ASUS/Powercolor-t.
-
- = Zk = -
félisten
válasz csucsbicep #20749 üzenetére
én alaplap cserén gondolkodom. sose volt gondom a Zafírral. szvsz a lap szopat... megint... a gyártó és a csoda bios-szai
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest