- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
logaritmus
tag
Egész jónak néz ki a hűtés rajta, lehet inkább erre nevezek be, engem nem érdekel a kinézete
KÉP -
csucsbicep
nagyúr
válasz logaritmus #13851 üzenetére
Nincs vmi óriási borda rajta.
-
lowzor
veterán
válasz ZozzHUN #13850 üzenetére
Érdekes. Én bevittem a lapomat gariztatni hozzájuk és 2 héten belül itt volt a cseredarab. Még abba is belementek, hogy egy másikat válasszak a nagyker által visszaküldött helyett. Velem eddig korrektek voltak. Meg a 7870 árát is rögtön visszautalták. Iponnál pl 1 hónapig várhattam volna rá. A cuccokat is korrektül becsomagolják mindig. Szvsz minden bolttal lehet rossz tapasztalata bárkinek, attól még nem kell leírni.
[ Szerkesztve ]
-
logaritmus
tag
válasz csucsbicep #13853 üzenetére
IceQ X - nek kb olyan van, mint a Powercolor-nak szerintem
KÉP -
nagyúr
válasz logaritmus #13851 üzenetére
Hát igen nem a kinézet számít (nálam sem az az elsődleges) és ez az iCeQ turbó nagyon jó
Volt nálam ilyen kártya, sajnos csak néhány órára tudtam kezelésbe venni de a hűtése az atom brutál halkabb mint a halára dicsért Asus DC2 v2 és még hűvösebb is a kártya 10.perc FURMARK alatt 62.Fok volt a max
A sima iCeQ X sem rossz és nálam engedte a feszt állítani 1,300.v ig valamivel hangosabb mint a turbó meg olyan 5-8.fokkal melegebb
[ Szerkesztve ]
-
logaritmus
tag
válasz DroiDMester #13857 üzenetére
Jónak számít? -
csucsbicep
nagyúr
válasz logaritmus #13856 üzenetére
Ezen másképpen mennek a heatpipe-ok, de méretre hasonló lehet.
-
korcsi
veterán
válasz DroiDMester #13834 üzenetére
"De még merem azt mondani hogy a jelenleg leg olcsóbb 7870 PowerColor is jobban teljesít mind tuning mind hűtés ügyileg "
1. 1 ventivel jó kis hűtése lehet.
2. A tuning lutri, márkától függetlenül, ha nem válogatnak (biztos vagyok benne, hogy nem teszik, mert az az áron is meglátszana) és nem adnak plusz feszültséget a GPU-nak akkor szerencse dolga véleményem szerint. De gondolom amilyen magabiztos vagy feltennéd rá a kisujjad is akár, ilyenformán.Volt VTX3D 6850-em, ugyanaz a hűtése van mint a powercolornak, és nem volt jó. Erről ennyit, ha van vele tapasztalat amúgy oszd meg nyugodtan, ha nincs akkor meg...
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Sabre
őstag
Hála asdxv fórumtársnak, aki kitartóan megválaszolt minden hülye kérdést - ma délután veszem át a kicsikét
-
ZozzHUN
addikt
válasz korcsi #13863 üzenetére
Igen, nezzetek meg. Asus csak a valogatott gpu-kat kuldi a TOP cimre vicc
Trixx-szel allitok core-memory-t akkor minden okes. Ha csak feszultseg allitasra akarom hasznalni es afterburnert a clock allitasra akkor vizszintesen csikoz-villog, kicsit osszeakad az afterburner a sapphire kartyaval... Trixx-et kilovom akkor is csinalja, amig vissza nem rakom alapra a kartyat. Utana trixx-szel tuningolok akkor megint tokeletes.
-
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok.
Szeretném leváltani a mostani Asus 6850 kártyámat egy ilyenre [link]. Érdekelne a véleményetek erről a kártyáról. Milyen ez az MSi hűtés? Hangos? A mostaninak eléggé porszívó hangja van és kicsit kezd kiidegelni. Köszönöm a válaszokat előre is.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Gabás
addikt
válasz Pickle Rick #13870 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Pickle Rick #13872 üzenetére
Amúgy ajánlott vétel.
-
Repsol600
addikt
válasz Pickle Rick #13870 üzenetére
Nem rossz az MSI sem, de inkább Asus v. Sapphire szerintem.
-
nagyúr
-
korcsi
veterán
válasz DroiDMester #13875 üzenetére
"De még merem azt mondani hogy a jelenleg leg olcsóbb 7870 PowerColor is jobban teljesít mind tuning mind hűtés ügyileg "
Púderkolorról volt szó.
Amúgy meg, ha nem érdekel, hogy mit írok (mert hogy nem olvastad el rendesen az biztos) akkor nem kell reflektálni, mert csak az derül ki, hogy nem tudod miről beszél a másik.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz korcsi #13876 üzenetére
Úgy látom te sem olvasod el amiket én írok(vagy csak nem értelmezed) tegnap előtt beszéltünk a PowerColor -ról hogy a hűtése 100.% ban ugyan az mint a PCS+ nak csak a műanyag burkolat más és rövidebb maga a borda és a venti ugyan az, mivel a PCS+ ot már fél évvel ezelőtt is teszteltem így ismerem milyen az a hűtés de mondom hanyagoljuk a témát....... mert úgyse érted miről van szó.....
-
Alpachino
veterán
válasz DroiDMester #13879 üzenetére
Egyébként te az ASUS 7870 DC2-V2-est tesztelted ? ill. van összehasonlítási alapod ? Már csak ezért is kérdem : [link].......
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
nagyúr
válasz Alpachino #13880 üzenetére
már hogyne teszteltem volna mind a v1 mind a v2 -est 7870 ből a kistesó 50.esből csak a v1 est teszteltem az igaz, de most a 70 es v2 ről volt szó És mind 2 VGA nál gyári alapértelmezett venti profillal hasonlítottam Én is meglepődtem hogy az iceQ turbó a kis borda ellenére és a mókuskerék ventivel mennyire halk és hatékony
mondjuk eddig se nagyon voltak hangosak az iCeQ hűtések csak pici motor hangjuk volt de ennél a 7870 nél nem volt ilyen sem
-
Alpachino
veterán
válasz DroiDMester #13881 üzenetére
Azért kérdeztem, mert a V2-es igazából MSI AB-ben beállított ventiprofillal mutatja ki igazán a foga fehérjét.....ha nem engedjük 50% fölé akkor szinte terhelés alatt is hangtalan..... a hőfokok is rendben vannak 70fok alatt simán tartható ezen a venti fordulat mellett....
Én Sapphire-val hasonlítottam össze és ahoz képest minden tekintetben jobb a V2-es...mondjuk ez el is várható, mivel drágább
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
kovsol
titán
ti ezt a ALLBenchmark -t milyen beállítással nyomtátok ? Azt hittem, hogy Catzilla beállítással azért írjátok azt, de most nézem az 2560x1440. Csodálkoztam is, hogy miért csak 3000 pontot kapok.
mod: közben megtaláltam, de vaksi vagyok, rajt a képen is
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
törölt tag
Mi ez a vadállat:[link]
-
nagyúr
válasz #85154688 #13885 üzenetére
Semmi különös csak a Butított Tahiti LE (79xx) GPU val el látott 7870 -es
~két hete már linkeltem is be tesztetróla
-
korcsi
veterán
válasz DroiDMester #13879 üzenetére
Tahiti LE-be nem 1536 számoló aktív?Jah, butított.Mit nem "teszteltél"?
[ Szerkesztve ]
-
and1ao
őstag
válasz DroiDMester #13886 üzenetére
egy baja van sokat fogyaszt ami sokaknak nem lehet túl csábító (én személy szerint kakilok rá)
Guild Wars2!
-
nagyúr
-
kovsol
titán
válasz DroiDMester #13889 üzenetére
viszont ha alulfeszelhető akkor ez a probléma is megoldható
May the Force be with you!
-
nagyúr
válasz kovsol #13890 üzenetére
Az igaz..... Reméljük hogy ezeket is lehet majd alulfeszelni
PL: a 7950 Boost -om is 1,250.v kap gyárilag, de el szaladgál ugyan azon az órajelen 0,975.v -al is és így 60.W al fogyaszt kevesebbet és 10.fokkal hidegebb
Kár hogy nálunk még nem kaphatók ezek a Tahiti LE -vel szerelt 7870 ek
[ Szerkesztve ]
-
and1ao
őstag
válasz DroiDMester #13891 üzenetére
Nekem van egy olyan sanda gyanúm nem is lesz kapható
Guild Wars2!
-
Sabre
őstag
na bekerült az kártya a gépbe 1.218 a fesz és 1050/1200 amin fut alapon.
Már húzom ezt a catzilla izét, mert gondoltam rögtön kezdem azzal hogy megnézem meddig megy a kicsike.
Feszt és órajeleket meddig _érdemes_ piszkálni? Nem legyilkolni akarom de egy egészséges 10% feletti tuning nem lenne ellenemre -
korcsi
veterán
Külön GPU-t és memóriát tesztelni, 1200/1450 megcélozható alapfeszültségen, persze nem biztos, hogy menni fog, állítólag ha 1400 alatt megy csak a memória akkor Elpida gyártmány, Hynix többet is mehet.
Feszültséghez, meg hőmérséklet függvényében lehet nyúlni, mértékéről nem tudok nyilatkozni, én az alapfeszültséges tuning híve vagyok.
Gratula a cucchoz, sok sikert!
"de egy egészséges 10% feletti tuning nem lenne ellenemre" neked nem, csak a kártyának
(#13901) SabreNem lehet, hogy az IGP "látszik"? Hol látszik ez amúgy?
(#13902) asdxv: akkor hajrá!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs