- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
Kempeti #21418 üzenetére
Bocsi, hogy eddig nem voltam, de otthonról hanyagolom az efféle dolgokat
Hogy sikerült megoldani?
Ilyenkor még azt szoktam javasolni, hogy érdemes feltenni valami számítógép távolról vezérlő progit: Tight vnc/teamviewer. Mert ha elindul a gép, csak nincs kép, akkor ezekkel bejelentkezve lesz kép, és lehet újra próbálkozni.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Kempeti #21380 üzenetére
Én sem értem, hiszen az Asusoknak többnyire jó a hűtése. Mindenesetre ha a garival nem akarsz bajlódni, használd így, csökkentett órajellel, még ha nem is túl szívderítő. Azt nem kérdeztem, hogy ez egy vagy kétventis kivitel?
Bizony, annak jobban kéne pörögnie. Állíts neki szaporább ventiprofilt az Afterburnerben!
-
Trailblazer
veterán
válasz
Kempeti #21375 üzenetére
Meglehet. Az emlegetett MSI kártyám megráncigálva sem ment soha 65 fok fölé, de inkább kevesebb a jellemző. (Terheléstől függően 55-60 körül. Gondolom, alapon még kevesebb lenne.) Találkoztam már ilyen esettel mint a tiéd, ott egy 1 gigás 7850 volt a delikvens, gyárilag eszetlen órajelre OC-zva, ráadásul 1 ventilátoros kivitelben. Úgyhogy cseppet sem volt meglepő, hogy fagyott a lelkem... Így szintén visszavett órajel lett a megoldás.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Kempeti #21368 üzenetére
Az enyémet (MSI) 1020/1125-ről húztam 1100/1200-ra, ezt még bírja. 1150/1250-en hasonló jelenségek játszódtak le, mint nálad. Úgyhogy mint a későbbiekben írod, a venitilátorok magasabb fordulatszámon járatása is megoldás, de egy halkabb lehetőség az, ha visszaveszel a gyári órajelekből (Afterburnerrel), és megnézed úgy.
-
Buli77
csendes tag
válasz
Kempeti #21369 üzenetére
Szia!
Lehet hogy hasonló problémával találtad szemben magad, mint én kb. 2-3 hete. (#21353)
Nem tudom mennyire mersz szétszerelni egy VGA-t, de javaslom hogy szedd le a hűtőt és pasztázd először is újra. Ha megbontod, kérlek fényképezd már le a hűtőborda alját, engem érdekelne. Félek hogy ugyan olyan rossz hűtőborda van rajta mint az enyémen és ezért melegszik túl, bár remélem hogy nem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest