- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumbó
csendes tag
hali, hát én is erre a következtetésre jutottam, már kapom a win7-et a hétvégén...
amúgy dx11-et megcsinálták vistára is [link], felraktam a frissítést... lehet ez volt a baj, na mindegy addig is amíg nem lesz meg az új op rendszer próbálkozom driver cleanerrel is...utána úgyis format c: -
Jumbó
csendes tag
sziasztok!
tegnap reggel beraktam gépembe az új 5850toxic karimat, majd jött az egész napos hercehurca és semmi ötletem nincs mi lehet a gond.
Szóval a procedura a következő volt:
gép bekapcs, régi nvidida driver le
gép ki, kártya ki (8800gts)
sapphire be, gép bekapcs, rendszer feláll (vista ultra 64)
driver lemez be, install, felteszi a teljes ccc-t meg minden cullangot, drivert stb.
újraindít majd vista feláll 640*480-ban.
Na mondom akkor letöltöm az új drivert ati.com-ról. (10.02-es ccc)
régi driver leszed, úrjraindítás, új driver fel, újraindít, megint 640*480
fel a sapphire oldalára találok egy drivert 10.02-hez hotfix elnevezéssel, miután végimentem a kártyakiválasztási procedúrán. Ez állítólag megoldja a "big mouse" problémát Vista 64 alatt. Na mondom nemtudom itt mire gondoltak, de 640*480-ban nekem is "big mouse" problémám van, talán ez jó lesz.
10.02 ccc leszed, újraindít, felrakom a hotfixet, újraindít, megint 640*480
szupi, minden kikapcsolás után állíthatom vissza a felbontást, ráadásul 640*480-ban a catalyst menüje sem látszik a vistában kell átállítanom a képernyőt
Ha valakinek van hasonló gondja, esetleg tudja mi a megoldás, esetleg tudja, hogy 9... vagy 10.. verzió működik vista 64 alatt legyen olyan kedves és segítsen nekem, mert már
köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest