- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
a következő furaságot csinálja a gigabyte 5850-em: windows alatt elmegy órákig hibátlanul, 3dmark, játék, minden jó, viszont ha y mondjuk elindítok egy memtestet cd-ről, vagy akár windows-t akarok telepíteni dvd-ről, akkor pár perc után lekapcsolja a monitort, vagy nem küld jelet, szóval elsötétül a monitor.
találkozott már más is ilyennel? -
rétisün
veterán
válasz
Uzmany #14691 üzenetére
ez egy .exe fájl, szóval (sztem) elindítod, és megcsinál mindent. ha .bin lenne (ami csak a biosfájl), akkor meg pl. atiwinflash progival.
-
rétisün
veterán
kösz mindenkinek
közben újrapasztáztam, mert mit lehet tudni, és mindjárt vagy 6-8 fokkal alacsonyabb lett a mag hőmérséklete
de jó, nem kell buherálnom a bioszt, egyszerűbb feltenni a gyárit, köszi!
-
rétisün
veterán
nos, egy kicsit korán aggódtam az 5850-esek referenciahűtőjének hangja miatt, mert mire meglett a kártya, már nem is kell ilyesmivel foglalkoznom. gigabyte lett, ilyen, szóval hűtés kipipálva
alapból 57-58 fokos a gpu, nem sok ez üresjáratban? lehet, hogy egy újrapasztázassal még ennyi se lenne, tapasztalatom szerint nem túl meggyőzőek a gyári pasztázások...
másik, hogy nem veszi vissza az órajelet 2d-ben (pl.ha csak netezek) ez valami gigabyte különlegesség? -
rétisün
veterán
kösz!
ha csak játék közben hangosodik fel, az nem zavar annyira, akkor úgyse veszem észre, hogy hangos. a 4870-el inkább az volt a bajom, hogy a gyári vezérlésel üresjáratban (netezés, zene) is fel-fel erősödött, amit biosbuherálással tudtam csak megszüntetni. de akkor ezek szerint az 5850 már nem olyan veszélyes üresjárati hangoskodás szempontjából. -
rétisün
veterán
bocs, hogy nem bogarászom végig emiatt a topikot, a kérdésem: egy referencia nyákos/hűtős 5850-nek mennyire hangos a ventije? most 4870-em van, kicsit megbuherálva a biosát egész halkra be tudtam lőni, ponosabban úgy, hogy csak később kezdjen 1000-el pörögni. az 5850-esen is ilyen a ventivezérlés gyárilag?
nem konkrétan MSI-re gondolok, úgy általában az ilyen hűtésű kártyákra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest