- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pet84
tag
-
Pet84
tag
válasz
Repsol600 #27736 üzenetére
Értem erre voltam kíváncsi, akkor ez lesz az én bajom
. Ha teljesen békén hagyom és nem csinálok vele semmit, akkor 35-40 fok közt mozog. Netezés közben is hasonló, ha viszont youtube-ot vagy olyan alkalmazást használok ami mondjuk használ flashplayer-t akkor kb 50 fokos.A mostani beállításokkal 70 fok környéke maximum hála az afterburner-nek
. Csak a kíváncsiság kedvéért megnéznéd hogyha 100 százalékra állítod a ventit akkor a tiéd is ingadozik vagy fixen megy?
-
Pet84
tag
válasz
Repsol600 #27734 üzenetére
Nekem is emelkedett a fordulat terheléskor, csak épp nagyon kis mértékben. A venti százalékos fordulata láttam hogy emelkedik, csak épp maga a fordulatszám(RPM) nem. Ergo olyan 70 százalékig kb annyi a venti fordulata, mint 25-30 százalékon (kb 1100-1200 RPM). 80-85 százaléknál indul be jobban akkor megy 1400-1500 RPM környékén, olyankor a hangja is hallhatóvá válik. Gyárilag viszont a max érték úgy emlékszem 70 százalék volt attól feljebb nem tekerte a ventit, az viszont nem volt elegendő a rendes hűtésre. Ezért csináltam úgy a profilt, hogy feltekerje rendesen ha szükség lenne rá. Azért kérdeztem mert azt olvastam a Vapor-X hútés milyen jó meg hatékony, hogy 60-65 foknál nem megy feljebb a kártya hőmérséklete. De lehet csak az enyémmel volt valami gebasz
-
Pet84
tag
válasz
Repsol600 #27728 üzenetére
Szia Repsol600
Nekem ugyanez a típusú karim van(5850 Vapor-x).Én nem nagyon tuningoltam, viszont a hűtés érdekesen van belőve. Gyárilag nekem engedte hogy játékoknál felmenjen a hőfok 80-85 fokig.Kénytelen voltam Afterburnerrel profilt csinálni neki. Ha 100 százalékra húzom a hűtést akkor már 70 fok körül megfogja. Ami érdekes hogy 100 százalékon az RPM 1500-2500 között mozog összevissza. Neked is így múködik kiváncsi lennék.
-
-
Pet84
tag
Sziasztok!
Múlt héten hozzájutottam nagyon jó áron egy új Sapphire 5850 vapor-x hez. Eddig nincs vele gond, viszont játékok alatt 75-80 fok között mozog a hőmérséklet 60%-os ventillátorsebesség mellett. Furmarkkal kb 82 fokig megy fel, ott megáll. Ez normális ennél a típusnál? Külföldi oldalakon azt írják 60 fok fölé nem nagyon megy. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Szobában ahol van kb 20 fok van.
Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Háztartási gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest