- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Daffni2 #17635 üzenetére
Mélységes köszönet, megtaláltam, csak arról írtam, hogy amennyi egyik játéknál kilóg a képernyőből, az a másik játéknál beljebb van. Moh pl túllóg, crysis-nál pedig fekete szélek vannak. Ha 0-ra húzom, akkor pedig be sem tudom zárni a windows ablakait :-) Szóval most itt tartok, középen az általad is megmutatott catalyst, és folyamatosan tologatom a csúszkát. Ilyen az élet így 2011-ben :-)
-
Tulku
veterán
Köszönöm, megtaláltam, ám (mivel említéd, s bizonyára volt róla szó eleget) egyszer túl kicsi a beállítás, egyszer túllóg a képernyő. Tehát mondjuk a MOH túllóg egy adott beállításon (nem kell 0-ig húznom, mert a kép jó része akkor nem látszik) ám a crysis warhead-on mindenütt fekete csík. Ez akkor gondolom hdmi anomália, mert dvi-nál nem jelntkezik. Na mind1, úgy húzom, hogy átlagosan minden beleférjen. Köszönöm az infót!!! (de én maradok a tanítvány beosztásnál, nem igazán kenyerem saját gyengeségeim palástolni :-)
-
Tulku
veterán
Köszönöm! Már csak azt kellene megtudnom, hol találom a méretezési beállításokat? Bal oldalon a graphics menüben is hiába keresek ilyen beállítást, illetve minden beállítást elvégeztem. Ha mint tanár-hülye gyermek viszonyt feltételezünk kettőnk viszonylatában (ami számomra elfogadható ha a végkifejlet, a probléma megoldása) akkor mit tudnál mondani nekem. Elég egy algoritmus (pl: graphics-desktop properities-...stb jellegű útvonalterv is) Előre is köszönöm!!!
-
Tulku
veterán
Üdvözletem mindenkinek!
Láma kérdés következik:
Adott egy 5870 (catalyst 10.11-el) és egy pana g20-as full hd plazma, 1.3-as hdmi-vel összekötve.
Viszont nem tölti ki teljesen a képernyőt a számítógép által generált kép (ha ráteszem egy 23" samsung full hd monitorra dvi-al, akkor ez a probléma nem jelentkezik.) vagyis mindenütt 3-5 cm-es fekete csík van. Bármilyen aspect-et választok (zoom1-2-3, 16/9, valós...stb) vagy kisebb a kép, vagy nagyobb, mint a képernyő. Catalyst-ban beállítva a felbontás, felismerte a tv-t és azonosította, illetve a windows képernyőfelbontás menüje is.Mit tehetek, a catalystban nem találok erre irányuló megoldást.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Tulku
veterán
válasz
Motion_Blur #16883 üzenetére
No megtettem, mit leírt, és a következő történt. Most engedi tovább húzni a két előbb említett skálát, de a feszt továbbra sem lehet emelni. Shader clock-ot sem. Ha volna oly szerencsém, hogy megírná, mi lehet a hiba, megköszönném.
-
Tulku
veterán
válasz
Motion_Blur #16883 üzenetére
Köszönöm nagyúr, hogy megtisztelt!!!
Mielőtt parancsait végrehajtanám egy kiegészítés: catalistben vagy afterburnerben bárhogy emelem a core és memory clock-ot, vantage és mark11 eredmények egy jottányit sem változnak. Ez vajh mitől lehet? Sztem áttérek privátra, mert egy észak koreai 5870-es tulaj "ájszíszamszing" felkiáltás után lelő... -
Tulku
veterán
Üdvözletem minden Gamernek!
Kérdésem; milyen tuning progit tanácsos használni egy gigabyte 5870-es karihoz?
A Catalist 10.11 900/1300-at enged (az afterburner is) de érzem, hogy fesz emeléssel van még benne tartalék. Olyan progi kéne, ami enged feszt emelni. Mivel nem vagyok insider ezért, ha valamibe bele kell másznom (bios..egyebek) szeretnék valakitől tanácsot kérni privátban, nem szeretném szétoffolni a fórumot, illetve gondolom a többség könyökén jönnek ki az ilyesféle láma kérdések.
Minden köszönetem azé, aki segít, illetve azoké, akik nem küldenek el az anyaöl legrejtettebb zugába!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest