- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tool
tag
Sziasztok! Ati fronton elég új vagyok, ezért kérnék tanácsot. 5850-esem van, CRT monitorral tolom, de nem tudom sehol sem átállítani a frissítést 85Hz-nél magasabbra. A 120Hz-et sokkal jobban szereti a szemem, ez a dolog eléggé zavar. Másik kérdés, milyen programmal lehet jobban tuningolni a kártyát, a cd-n lévő program nem engedi túl magasra húzni. Köszönöm.
-
tool
tag
Elég sok hibás 5800-as kártyáról hallok, de mégis kb. hány százalékát érinti? Nem merek venni, mert nincs kedvem, időm gariztatással bajlódni. Mi a tapasztalat?
-
tool
tag
válasz
DeSanto #1347 üzenetére
Szerintem is nagyon jó kártya ez a HD5870. De sajnos elmúltak azok a régi szép idők - mind ATI, mind NVidia fronton -, amikor egy új generációs kártya lényegesen nagyobb teljesítményt nyújtott elődjénél. A 4890 vs. 5870 30-40%-os különbsége nem nagy szám. Én nem örülök a CF/SLI/duplamagos spéci táp és alaplapigényes megoldások elterjedésének. Inkább lennének korrektebb teljesítményű egymagos megoldások, de nincs mit tenni, nem lesznek.
-
tool
tag
Nagyon jó az új 5870 és jóval olcsóbb, mint anno a 8800GTX, bár ez utóbbi sokkal nagyobb teljesítménynövekedést hozott az előző szériához képest. Mindenesetre az egymagos megoldások terén most ők vezetnek, de nem igazán meggyőző az előny, 30-40%-ot simán behozhat a zöldek új generációja. Csak az a kérdés mikor és mennyiért lehet majd kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest