- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10622 üzenetére
Hy!
a hirdetésembe írt egy srác, 1gb ddr2 gt220at passzolna el, 14et mondott, de írta, hogy lehet alkudniszerintem 12ért el lehet vinni tőle, ha érdekel
privátba akartam, de így sikerült
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10622 üzenetére
ASRock 890 GX Extreme 3
hmm, végül is nekem is stabil, meg minden1problémám van: GTA4, Prototype, meg azt hiszem Saboteur alatt első indításra kidob egy hibaüzenetet, hogy "az energiagazdálkodás leállt, ezért a gép újra indul"
újraindul, újrakezdem ezen játékok egyikét, és még egy hibaüzenet: "a kijelentkezési folyamat elindult, a gép egy percen belül leáll" aztán megint újraindít, újrakezd, és most már jó...csak ezeknél, de ezeknél 5perc alatt, míg más játékkal órákon át nincs probléma
Sefi84: nem próbáltad meg emelni az idle órajeleket?
grma: jó kérdés...alulfeszelted a cuccot
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10614 üzenetére
jaja, én ősszel veszek majd egy PhysX karit, előreláthatólag...
nincs bajom nekem se, de ha lesz ott még egy VGA, akkor nem árt, ha mozog a levegő a vga-knál is
az a baj, hogy meg kéne nyernem a lottót, mert megtetszett egy új AM3-as alaplap, kéne PhysX kari, monitor, a hűtést fejleszteni és a házat kicsit kipofoznigrma: alapfesz alap beállításoknál 1,085V körül szokott lenni, ha erre vagy kíváncsi
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10594 üzenetére
Nem igazán, talán kapok majd kölcsönbe egy 8600GT-t, viszont nyárra szerintem inkább a hűtést "korszerűsítem"
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10574 üzenetére
én miért hittem azt, hogy neked 5850ed van?
-
CptMisi
őstag
válasz
Sárpac #10558 üzenetére
Hát tesztekben várható volt
5970alatt már nem árthat egy erősebb kártya, az valószínű
In-Game tesztekben szerintem majdnem egyenlő lesz az FPS, nem hiszem, hogy van olyan játék, ami annyira komoly fizikával lenne megáldva, hogy a GT220 elfogyjonde érthető is, a physx-es játékokat az nV szponzorálja, ha annyira terhelő lenne a fizika számítása, akkor a Geforce-ok sem remekelnének, és nem villoghatnának vele annyira
-
CptMisi
őstag
válasz
joshua7 #10553 üzenetére
de aki játékokra használja, az nem veszi észre azt sem, hogyha GT480 van bent physx-nek
tesztekben természetesen előjön a különbség...15W-os fogyasztásból következik, hogy nem termel annyi hőt, nem fűti a radeont, ráadásul rövidebb is, mint a 8800GTS, így jóval hatékonyabb a hűtése a radeonnak, mert nem fedi le a ventijét....nem mellesleg nem mindegy az sem, hogy 2 tápcsati megy VGA-ra, vagy 3/4(nem tudom, hogy a 8800nak hány kell)
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10530 üzenetére
ja igen, csak hát még nem beszéltünk meg semmi konkrétumot, és közben bejött shteer a képbe
Nekem csak ez a kártya kéne (erre a célra), mert kicsi, keveset fogyaszt->kevésbé melegszik és viszonylag olcsó is
csak hát nem igazán kapni
árgépen 10.500Ft egy olyan boltban, ahol nincs is a termékek között, nem mellesleg a VGA-GeForce kategóriában nincs egy termék sem, a következő boltban meg már 13k+, és ez árgépen
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10524 üzenetére
nekem mondod?
most is volt(van) aprók közt 10ért GT220, erre elviszik előlem
-
CptMisi
őstag
nézd meg ezt->szerintem, ha két kártya van, akkor simán kiválasztod a 8600GT-t, és beállítod a Memory/GPU load kijelzését
-
CptMisi
őstag
úgy néz ki, hamarosan én is kapok GT220at
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz
fsb1000 #10462 üzenetére
Jelentéktelenek? Ezt így nem mondanám...Ebből a szempontból talán
De ha jól értem, te úgy általában mondod....Akkor viszont nincs igazad, történelmi szempontból nagyobb jelentőséggel bírunk, mint bármely más nép...
Gerisz: "baszott Fermit"
jó dolog a te öcsédnek lenni
-
CptMisi
őstag
Istenem, ha már nem bírjátok ki, hogy csak egymást hazugozzátok, meg nem tudom, akkor tegyétek már OFF-ban
Mi lesz itt, ha nem 5-10 embernek lesz új nV-ja?!
vhunor: S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat
-
CptMisi
őstag
mi lesz itt egy-két hét múlva
-
CptMisi
őstag
válasz
azoli09 #10405 üzenetére
amúgy én sem vettem észre, se furmark, se gta4 alatt, és még azt a tesztet is megcsináltam, de az sem olyan volt, mint neki...én nem mondom, hogy nála nincs ilyen probléma, mert 1) nem kérdőjelezem meg így látatlanban; 2) más környezetben lehet, hogy előjön a probléma, például nekem napi egyszer eddig 3játéknál(többi gond nélkül megy órákig, és utána sincs gond, ezeknél 5-10perc után) újraindul a gép, aminek okáról sok fórumon érdeklődtem, de senki sem találkozott ilyennel
-
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #10332 üzenetére
Hmm...a mostani tápoddal is elmenne, de én nem bíznám rá a gépem...lehet, hogy később jönne csak elő probléma, láttam már olyan tápot, ami nem volt egy éves, 400watt volt ráírva, és egy 200wattot sem fogyasztó gépet majdnem pihenőbe küldött, már füstölt mikor haver észrevette....
850W nagyon sok, még egy 5870CFX-nek is
nem az 550W a gond, hanem a táp márkája
de a táp topikban jobban értenek hozzá, lehet, hogy csak én vagyok ilyen "beszari" ezzel a táppal kapcsolatban
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #10288 üzenetére
LC Power nem egy márkás cucc, kérdezz rá azért...bár ha most elviszi az 5870el a gépet, az a +40watt sem biztosan okozna gondot, de nem érdemes kockáztatni
Giot: szerintem is hagyjuk
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10283 üzenetére
ne csodálkozz, ez nagyon sértő
amper zoli:márkát kéne tudni
hogy tuningolod -e a procit stb. de ha minőségi táp, akkor elégnek kell lennie
kérdezd meg a tápos topikban, hogy elég -e
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #10263 üzenetére
Hy!
Jó kártya, physx-re megfelel, de a mostani játékokhoz elég egy kisebb kártya is, például GT220...tesztekben például jobban kijön az előnye egy kisebb kártyával szemben, játékokban szerintem nem fogná vissza a gt220 az 5870et -
CptMisi
őstag
valamire emlékeztem, hogy olvastam, azt hittem, hogy nem is tudja, de ezek szerint tudni tudja, csak nem elég hozzá
Robi BALBOA: igen, csak ahol 10-11k-nak írják, onnan hiába rendeled meg, megírják, hogy nincs, esetleg 2-3nap múlva/1-2hét múlva lesz, de 15ért...múltkor is nézem, 10k alatt volt az msi 512mb ddr2ese, megrendeltem péntek délután, mikor már nem dolgozták fel a rendelést, hétvégén meg nem dolgoztak, és ilyen e-mailt írtak, hogy hétvégén az összes elfogyott, és 2-3napon belül kapnak, de 16-17ezerért
és jelezzek vissza, hogy fenntartom -e a rendelést...írtam is nekik, megkérdeztem, hogy mégis hogyan fogyhatott el a készlet hétvégén, amikor nem is dolgoztak, vagy akkor mért nem mehettem én is az enyémért, na meg persze, hogy lemondom a rendelést...nem válaszoltak...de legalább ne néznének hülyének...mint amikor pcx-ben 27ért "árulták" a HAF932es házakat
-
CptMisi
őstag
jónak tűnik ez a hűtő
-
CptMisi
őstag
Volt már róla szó többször is, de megkérdezem, hogy észrevehetően csökken -e az 5850 teljesítmény, ha x16os slotból x8asba teszem át
-
CptMisi
őstag
a gyors válaszokat
-
CptMisi
őstag
valaki meg tudná mondani a gt220 méreteit? milyen hosszú és széles?
-
CptMisi
őstag
válasz
candyman83 #9924 üzenetére
megesik az ilyen
de szerintem húzhatod még a gpu-t, nekem utoljára gondnélkül ment 1050/1235ön
-
CptMisi
őstag
válasz
candyman83 #9912 üzenetére
bios, amúgy engedélyezni kell a Voltage Controllt, de először bioscsere
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #9812 üzenetére
a tőle kapott Pü-ből idézek: "A jelenség (vagy hiba) lényege, hogy az erősebb/több GPU-s VGA-k 15-25 msec-enként jelenítenek meg egy-egy képet, de szabályos időközönként a képmegjelenítés elcsúszik és ez akár 50-90 msec is lehet." nem igazán értem, hogy erre miért lenne megoldás a GTX480
az is erősebb GPU, akkor ott miért nem áll fenn a hiba, ha más erősebb gpu-jú nV-knél és radeonoknál fennáll
-
CptMisi
őstag
Nem igazán értettem a problémáját, de úgy vette meg a GTX480-at, hogy nem is tudta, hogy azzal fennáll -e a probléma...
amúgy is elég nVfan a srác, nem lepett meg...de vannak még ilyenek...mint akinek nem volt 125fps-e cod2ben 5870-el ezért GTX480at vesz
WesTM: elvileg játékok alatt is fennállt a probléma
-
CptMisi
őstag
Alapból a 9600GT az erősebb, szerintem ez PhysX alatt sem változik meg
jilian: leginkább sehogy, CPU-n számolt fizikával jó esetben 15FPS lesz...a kérdés az, hogy fontosabb -e a PhysX, mint a többi beállítás, mert az 5970el kétségtelenül több FPS-sel játszhatnál max. beállításon / menne ott is max.-on, ahol az 5870el már nem igazán szerencsés max.-on játszani, persze PhysX nincs, esetleg később mellé teszel egy nV karit
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
jó a 10.3a driver, 3D Mark Vantage-ben a régi rekordomhoz képest(10.2) kisebb órajeleken(akkor 1000/1275, most 1000/1235) +300 GPU Score
Sárpac: elég az 512es változat, abból is jó a ddr2
szerintem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest