- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
Én úgy tudom a 5850 toxic fix 1.12Volton megy az 5870 toxic 2gb pedig 1.2V nem véletlen, hogy fix feszes és nem lehet állítani, a biosba beírt értékek szerintem nem befolyásolják oda a gyári értékek vannak besütve.
Az előbbit hétvégén ki is tudjuk majd mérni jön egy toxic hozzánk is. -
Sárpac
nagyúr
válasz
#35434496 #11867 üzenetére
Most azt a 10.6 miatt nem tudom tesztelni elcseszi az oct nekem nem vált vissza 2dbe 10.4-el nem volt ilyen gond ott csak maga driver kaki.
Mellesleg neked sincs oc csak alapos 157/300as eredményed.ceaser: alapon jobb vapor-xnél, terhelve a vapor-x jobb kicsivel maghőben(2-3C), viszont vrmben a Lightning jobb 8-10-el.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #11856 üzenetére
A 2gigás toxic meg 136-tól felfele nonszensz!
-
Sárpac
nagyúr
Valaki nem tudja van-e már új béta? Május 18-van és több mint egy hónapja a rakás kaki 10.4 whql óta semmi hír driverek terén.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
DrJános #11838 üzenetére
Egy pont az MSI Twin frozer II-nek!
Indok hűtésben kb ega a vapor-x-el, de ez nem csicsereg,mert az msi gondosan ügyelt arra, hogy ne kerüljön olyan alkatrész a karira ami zajt csaphat.
Nekem 5870 vapor-x-em volt és bizony főleg játékmenük alatt adta a tücsökzenét rendesen.Afterburnerrel be lőni a ventiprofilt mert túlságosan alacsony hőfokon emelgetni kezdi a ventit tök feleslegesen. Nekem 35-37%-os hangtalan ventivel sikerült 60C fokon tartani játék alatt furmarknál meg 64-65.
Lightning is ugyan ezt a hűtést kapta itt 70C körül tartja 37-40%-os venti mellett. A százalékok ne tévesszenek meg a ref kari ventije axiális másként működik! -
Sárpac
nagyúr
válasz
daneeeeee #11715 üzenetére
Nézd meg afterburnerrel vagy gpuzvel hány százalékig tolja fel a ventit max játék közben.
Ha megvan akkor afterburner segítségével állítsd át a ventiprofilt mondjuk 45fok alatt menjen alapjáraton felette pedig a kimért maxon kezdjen és úgy tovább.
Vannak egyes catalystok amiknek nem tökéletes a monitorozó része és be be akad az fps amikor ventifordulatot emel. Ezért van az, hogy game elején sűrűbben ránt mert emelgeti a venti fordulatát majd ahogy beáll egy értékre úgy kezd szűnni a dolog. -
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #11562 üzenetére
Nekem visszaveszi még oc alatt is bár igaz ez egy lightning kártya.
-
Sárpac
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #11528 üzenetére
Nálam is jó és nincs mikroszaggatás, bár érdekes mód a 10.4whql-ből lévő távoli textúra átfedés hiba megmaradt pl cod5-ben nem mindenhol egyes pályákon egyes helyeken.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #11517 üzenetére
Kétlem inkább a programozók.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #11476 üzenetére
Ahogy kilépsz kb 1másodperc alatt 10-12C esik a maghő!
-
Sárpac
nagyúr
Ismét jól állunk az euróval!
[link] -
Sárpac
nagyúr
Nem akarom elszólni magam, de úgy fest a kari bírja az 1Ghz-es frekit alapfeszen mennyire számít jónak?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
BeLucZ #11362 üzenetére
Szia!
Én is észrevettem, de erősen driver függő mert valamelyiknél nem csinálja másiknál igen.Hétvégén meg moddolom a lightningot hűtés terén kivi vagyok a 2db 9cm-es venti mit hoz, de lehet csak egyet teszek pluszba középre.
Most leszabályozott ventivel 68-70C játékok alatt a maghő max. -
Sárpac
nagyúr
Érdekes dologra lettem figyelmes a laggolással kapcsolatban!
Határon belül van minden nem vehető észre egy ilyen progit tettem fel és csak lesek miért nem laggol a furmark mint eddig?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
CptMisi #11265 üzenetére
Én egyoldalas hibalistát írtam miket tapasztaltam.
Eladó függvénye a dolog mondjuk rendes volt a srác akitől vettem mert a nagyker neki visszadobta, hogy jó azóta nem tom mi van vele utóbb otthon tesztelte, de szerintem szar mert a vas nem változott az új karival meg semmi baj sincs az az volt. Sajnos, hogy lemegy a vantage az még nem=jó-val épp néztem vantage alatt csak 270W volt a fogyi furmark alatt meg 320-330W. -
-
Sárpac
nagyúr
Nekem a sapphire 5870 vapor-x dobott csíkos képernyőt villogó textúrákat random fagyást visszavittem garba helyette lett MSI 5850 twin frozr II amiben ilyen hibák egyszer sem fordultak elő. Itt van a lightning kopp kopp eddig ezzel sincsenek olyan bajok mint a vaporral voltak.
Ja és mellékesen nem raktam újra a rendszer azóta is ua fél éve pedig nv kari volt benne.
Szal akinek gyakran elszáll a karija az gariztassa le a kártyáját mert nagyobb eséllyel szar mint sem xy db driver miatt kínlódik. -
Sárpac
nagyúr
Nah játszogattam egy kicsit cod 5-el és 6-al 1-1órát saját ventivezérléssel 68-69C-on volt képes tartani a 900Mhz-es magot a twin froz II hűtés ami szerintem nem rossz 40-42%-os venti mellett. A fogyi kereken 50Wattal több játék közben is teljesítmény viszont érezhetően jobb markok alatt vantage elakadt a 2. cpu tesztnél de valszin a 10.4-es csoda catalyst miatt.
-
Sárpac
nagyúr
Köszi!
Sokáig ez sem lesz, bár a hétvégén lesz időm megmoddolom a hűtését, mert könnyen szerelhető(ezért tetszik a hűtése nem kell 15k batár hűtő+ba gyárilag rajta van már a 4heatpipe) és dobok rá 2db 9cm-est! Szerintem -10-12C biztos hogy hozni fog hangja pedig 0 lesz, mert a 8800gt zilent hűtése is hasonló volt és a 90mm-es venti bezony jóval erősebb volt.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #11050 üzenetére
Külön tedd fel a drivert és a ccc-t nálam is kavart 2óráig szenvedtem vele!
-
Sárpac
nagyúr
Tadam!
[link] -
Sárpac
nagyúr
válasz
kasa85 #10891 üzenetére
Ezt tedd fel!
A 0.4 néha sajnos fagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest