- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #15483 üzenetére
Nekem nagyon bejött...de biztosan tudnál olyan játékot mondani, ami neked tetszik, nekem nem
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #15443 üzenetére
az az igazság, hogyha 80ért adják, azzal is kaszálnak, sőt....talán még többet
Engem annyira nem izgat, teljesítményben elég jelenleg, nem fogok 60at ráfizetni, az biztos
Ha annyi eszük van, hogy a régi jó módszert eldobják, akkor megint csak nyugodtan gondolkozhatok nV-ben....meg még sokan mások
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #15441 üzenetére
én csak akkor fogok cserélni, ha közvetlenül a megjelenés előtt eladva nem kell egy vagyont ráfizetnem
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #15434 üzenetére
én ezért nem adtam el....Lenne integrált 4290, ellennék azzal is, jelenleg nem sok mindennel játszom...de azért ott jó, ha van kraft
-
CptMisi
őstag
hülye voltam
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #15152 üzenetére
ha facebookos linket kaptok msn-en, meg ne nyissátok....mármint ál-fészbúk, valami facebook.ourimages.net....
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #15150 üzenetére
Sosem értettem, hogy miért baj az, ha egy éppen pangó topikban nem szorosan a topik témájához kapcsolódó dolgokról beszélünk....persze, akkor ha a feltett kérdésekre is válaszolunk, de mindegy
-
CptMisi
őstag
Amúgy jó, hogy HD6xxx tippelős topik lett a HD58xx topikból
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #15135 üzenetére
5970ből is van 4gbos
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #15130 üzenetére
Hát, különben nincs csere....részemről legalábbis....van még sok minden, amire tudnék költeni....ha lesz annyi pénzem,, cserélek
-
CptMisi
őstag
válasz
Dark KillerX #15124 üzenetére
Miért ne lehetne?
5850el 20k pont körül lehet a Vantage OC-kal és egy normális procival
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #15114 üzenetére
Engem akkor érdekel, ha 60ért tudom eladni, és max 20at kell rádobnom
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #15106 üzenetére
Abból nem készítenek ilyen verziót
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #15090 üzenetére
Nekem ez
-
CptMisi
őstag
Csak legyen elég kártya, és legyenek jó áron....remélem megint lesz valami, ami 60ról indul(aztán felmegy 70felé
) és akkor még talán cserélnék...persze teljesítmény, hang, melegedés, fogyasztás függvényében
na meg jó áron meg kell szabadulnom az 5850től
Keldor papa: ha 130ról lemegy 100ra, akkor szépet buksz majd az 5870en, és ugyanott leszel
-
CptMisi
őstag
HD6800 GPU-Z
volt már?
-
CptMisi
őstag
Igen, lehet, hogy a cpu-t kevésbé igénybe vevő részeknél 60-70 FPS lenne, de bármikor leeshet az FPS arra a szintre, ami a mostani VGA-val van... ez az ugrálás meg szerintem rosszabb, mint a ~fix 35FPS
Én nem cserélnék most 5830ra, amit a proci nem tud rendesen kiszolgálni, hanem inkább vennék később egy 5850et meg egy x4es phenom 2-t
Persze ez csak az én véleményem -
CptMisi
őstag
Ajajajjajjjj. Helló mindenki!
Nyaralás közben letiltották a mobilnetem
Jó pár oldalt át kell olvasnom
Történt valami extra dolog? új hűtő? -
CptMisi
őstag
válasz
LordDarkness #14145 üzenetére
Szerintem hagyd rajta a gyárit
mondjuk nem árt, ha van ott valami venti még
Giot: hivatalosan biztosan ekörül van az ajánlás, de ha most mondjuk Corsair 550ese van, vagy valami hasonló márkás darab, akkor elég lehet 2höz is
-
CptMisi
őstag
Nem kell annyi.....Prohardver tesztben 600Wos tápokkal 5870 Tri-CFX-et teszteltek
HX 650 azt is simán elviszi, vagy a Enermax Modu87+ 600W is elvitt 3at
íme
2 5870+i7@OC...esetleg ha valami komoly OC-t akar, de 2ilyen kártyánál....játékhoz már nem kellhet túlzottan...neki meg 5850-e van, szóval ott OC-olhat nyugodtan egy kisebbel is -
CptMisi
őstag
jaj, mi megy a GTX460 hír topikjában
szörnyű, hogy ennyire elvakult emberek vannak...ilyen szintű elvakultság meg már hülyeséggel párosul....
Azért érdekes, hogy a 460 tesztekben nem csak az 5850et veri meg általában a 460, hanem a 465öt is
-
CptMisi
őstag
válasz
AstraCDX #14112 üzenetére
A lényeg, hogy működik
Ez még a jobbik eset, hogy volt megfelelő BIOS
Ez nem a lap gyártójának, nem is a VGA gyártójának a hibája és végképp nem a te hibád...
Ilyenkor a legegyszerűbb googleben rákeresni a hibajelenségre, biztos vannak topikok, ahol erről a hibáról, és megoldásáról beszélnek...
-
CptMisi
őstag
Helló!
szerintem 5850hez elég az 1Gb, 5870hez már jól jöhet
Felbontáshoz például kellhet a sok vram, mondjuk Eyefinityhez
El tud fogyni az az 1Gb
Kíváncsi vagyok azért a többiek válaszára is
Ja, amúgy szerintem sem éri meg...SzlobiG: egy életre elvetted a kedvét a 2gb-os vgáktól
"kis" túlzással
tom_tol: nálatok van? hol nálatok?
-
CptMisi
őstag
válasz
Gerisz #14031 üzenetére
Persze, én is megcsinálom majd plexisre a ház oldalát, és engem is zavar, ha valami nem tetszik...mondjuk például ez az AC...nekem ez a zalman bejön, de az N változat nem
jah meg a Noctua ventik
Sárpac: 30% mellett 58°C
mivel szabályozhatóak a ventik?
Giot: nekem nem tetszik
én amúgy szeretem a ledes dolgokat például
ventikből is teszek még 1-2 jobbféle kék ledes ventit, hogy a plexin át jól fessen a cucc
Mafia 2 gépigény fiziksznek GTX 285
aztán ugyanúgy megy, mint egy GT240el
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #14021 üzenetére
Ballagásra?!
mikor ballagsz te?
Gerisz: de neked gondolom 5850el alapfeszen ennyi
várom az OC-s eredményt
-
CptMisi
őstag
válasz
Gerisz #14001 üzenetére
Tudom, de annyira még nem sürgős
csak azért írogatok, mert most kezd aktuálissá válniahogy mondtad, ha senki nem tudja nekem beszerezni, akkor írok neki
most, hogy tudom, milyen is a VF-3000A, így veszek egyet
tom_tol: ha jól látom, akkor a merőleges a CPU hűtő ventilátorára, míg R4nél párhuzamos vele, tehát szerintem nem lenne olyan jó hűtése, hacsak nem rakok rá egy saját ventit
ha nincs R4, akkor R5 lesz, de egyáltalán hol van, és mennyiért?
Sárpac: szép ez hűtő, ha jól sejtem, neked is nagyon tetszik
jól is hűt
-
CptMisi
őstag
válasz
norbitális #13980 üzenetére
ment PÜ
-
CptMisi
őstag
válasz
LordDarkness #13897 üzenetére
az 5850 rövidebb, lehet, hogy a borda beleütközne a DVI kimenetbe
nem találtam senkit, aki 5850en ezt használná....
-
CptMisi
őstag
válasz
Baga1983 #13892 üzenetére
ez nem hiba.....az, hogy egy slot x16os, az azt jelenti, hogy olyan hosszú, mint a legalsó a képen....
attól még lehet x8as sebességű a slot...általában oda van írva, hogy mondjuk 2 x16 PCI-E slot, 1 running at x16, 1 at x8, vagy valami hasonló....
"- 2 x PCI Express 2.0 x16 slots (Single at x16 or Dual at x8/x8 mode)
- 1 x PCI Express 2.0 x16 slot (at x4 mode, 2.5GT/s)"
tehát az alsó x4, a középső x8, a felső x16 sebességű....ha a középső x16 sebességű lenne, akkor (Single at x16 or Dual at x16/x16 mode)És milyen hibák vannak még? ezen kívül, mert ez nem hiba, ez le volt írva a leírásba....nálam egyetlen hibája a hang, amit majd egy hangkártyával orvosolok.....
-
CptMisi
őstag
válasz
jozsef11 #13816 üzenetére
Sapphire 5870 Toxic 2gb! az a +20MHz nem számít, CCC-ből húzol rajta egy mozdulattal 50et (ha limites), vagy BIOS csere és utána még többet
viszont ezen 2gb a vram...
Toxic 925/4900, Gigabyte oldalán meg 2 OC-s van, az egyik 950/5000, a másik 870/4800...
A Toxic és a SOC közti órajel különbség semmi, viszont +1gb vram jól jöhet -
CptMisi
őstag
válasz
pottyantós #13804 üzenetére
Hát, ha nem melegszik túl, akkor a ram a probléma
-
CptMisi
őstag
válasz
kasa85 #13799 üzenetére
Nekem Stalker Clear sky megjelenés után volt, a bug-bug hátán korszakban, hogy 3óráig nem mentettem, 10küldetést megcsináltam minimum, tele voltam minden földi jóval, pénzzel, és CtD Bug....aztán utolsó mapon töltésnél kifagyott, és nem töltött többet vissza...
pottyantós: nem melegszik túl? automata a ventiszabályzás? nincs belőve valami alacsony fix értékre? próbáld meg Afterburner Fan Settingsnél beállítani a ventiszabályzást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest