Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aurum
senior tag
ja a vakuum vegezte a monkat azert is neveztek atmoszferikus gozgepnek.
szerintem barmi jo amit vizhuteshez terveztek, mivel a viz nem fogja megtamadni a forrasztast ragasztast stb. a nyomas is kicsi.
igazabol en olyasmire gondoltam, hogy van egy holeado, amibol kijon par ''gumi''cso. ezekben rugo van, hogy ne horpadjanak be es a vegukon egy-egy hutoblokk vga-hoz, cpu-hoz chipsetre. aztan ha vesz valaki egy ilyet csak be kell raknia, nem kell forrasztani, meretre gyartani mint a merev csoves hocsoveket. -
wnix
senior tag
egy hőérzékelő volt a víztartályba felszerelve, aminek az ellenállását egy szabályzóhoz kötöttem (ellenállás híd, egybekötve egy 60A-os FET-el, meg néhány ellenállás, kondi, tranzisztor, dióda) ami a peltier feszültségét szabályozta. Két db potival lehetett egy felső és egy alsó hőmérsékletet beállítani.
-
wnix
senior tag
Az iparban már rengeteg helyen a peltiereket használják hűtésre. szvsz ez az AMD-től egy logikus lépés volt 2001-ben, mert az akkor időben tudták előszőr olcsóbban gyártani. (2001-ben 76W-os peltier kb 100$ volt, ma meg már dobják - Conrád-ban 2000Ft - utánad
) és ez lesz a jővő hűtése, főleg ha már mindenki érti, hogy hogyan műkődik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és ez lesz a jővő hűtése, főleg ha már mindenki érti, hogy hogyan műkődik.