Hirdetés
- Bolondok napi videóban leplezte le a OnePlus a 13T-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xtremist #8730 üzenetére
Köszi a tapasztalatod megosztását, sokat számít az ilyen vélemény, nekem nincs lehetőségem végigpróbálgatni ennyi mindent, maradnak a netes tesztek/videók, de ugye azokat se lehet szentírásnak venni.
Egyelőre nálam ez nem szempont, nem feltétlen AAA címekkel játszok /lehet bármekkora cím, ha nem érdekel nyílván nem játszom vele/. Jelenleg az Elden Ring pörög, de tervben van RDR2 illetve Gow Ragnarok és a Cyberpunk is. Ezek mellett rengeteg indie game-t tolok illetve régebbi játékokat főleg, ritka, hogy épp aktuálisan kijött játékot pörgetek.
Amit ugye nem látni, hogy mennyire lesz ez kötelező a jövőben, illetve mennyire lesz időtálló a kártya, én pl tervezem, hogy ha az XTX beválik, akkor a köv gen kimarad. Amit még nem említettem, egy 3070Ti-ről váltanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen program, ami...?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX3060 TI 8GB
- Új - VGA támasztékok, több méretben, fém verzió
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Inno3D Twin Edge RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest