- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezli25
tag
válasz r3v0Lut10n #7833 üzenetére
Nem tudom Egyszerűen csak jól néz ki hogy nem 28000 hanem 48000 az írási sebesség. Pl AAA kategóriás játékok betöltésénél nem fontos véletlen? Ahol kell a kakaó. Vagy Sony vegasban amikor videókat renderelek...?
-
Lezli25
tag
válasz MiklosSaS #7813 üzenetére
Nos. Első körben. Számítástechnikával (is) foglalkozom. Újra BGA-zok,laptopokat, asztali gépeket építek/javítok, telepítek, tesztelek, kis és nagy háztartási gépeket javítok, szórakoztató elektronikákat stb. Sehol nem írtam hogy "programozok". Emellett főállásban elektro műszerészként dolgozom egy cégnél. 33 vagyok.
Ez a CCX dolog elkerülte a figyelmem. Plusz ez számomra új fìcsör. Erről nem tudtam hogy feleződik a proci tulajdonságai miatt a ram írási sebessége. Kövezzetek már meg! Valóban nem ebbe a topikba való téma "viszont azt is tudtam hogy itt megkapom a választ"
A 25 éve szakmában lévő gázkazánszerelők is sajnos 8 márkából csak 3-hoz értenek. Akkor hülyék!
Jönnek új technológiák, nagyon gyorsan változnak/fejlődnek a hardverek... nem lehet mindenki képben mindennel kérem szépen. 😉
Szép napot. És köszönöm az érdemleges válaszokat.
-
-
Lezli25
tag
Sziasztok! Tudom!Nem ide tartozik, de már teljesen kész vagyok agyilag.
Következő lenne a problémám: Hardverek:
Asus Rog Strix X570 E-Gamin alaplap (legfrissebb bios) Új hardver
Memória: Gskill TridentZ Neo - 3600Mhz - cl16 - új hardver
Proci: Ryzen 3800X - új hardver -alapon
vga,ssd-k...A lényeg hogy megcsinálom az Aida64 memory benchmarkot és a memória írásnál csak fele annyi érték jelenik meg mint annak kéne. A mellékelt képen láthatjátok lent! Itt most épp a Corsair ramokkal csináltam a testet, de tök mindegy, mert a Gskilleknél is ugyan ez a problémám. Próbáltam én már mindent. Gyári értékekkel, variált beállításokkal, FCLK 1:1 arányban, még másik ram párossal is (Corsair vengance). Proci teljesen gyári értékeken megy. De mindegyik ram-nál ugyan ez a jelenség sajnos. A ramokat (Gskill, Corsair) kipróbáltam egy Asus x470 Prime Pro lapban 2700X cpu-val és ott 45-47.000 volt az érték ami már korrekt. Semmi tuningolás nem történt!
Ha valaki tud segíteni nagyon jó lenne, mert ez már nagyon bosszantó. Egy tonna pénzem van benne és itt kell agyalni miért van ez a dolog. 18 éve ezzel foglalkozom, de ilyennel még nem találkoztam.Köszönöm! Szép estét!
-
Lezli25
tag
-
Lezli25
tag
Ha már csúcs vga-knál tatrunk. Lenne egy kérédsem amit megköszönnék ha valaki megválaszolna átlláthatóan.
Adott az nVidia oldalán jelenleg a pcie 3.0 x16. És AMD-nél már van ugye a 4.0 is.
MOst ha példának veszem a vga-mat 2080 Super ennek a pcie 3.0 x16 csatlakozója mekkora sávszélességet lenne képes biztosítani? Azaz a vga gyári órajelei mellett a memory bandwich : 496,1Gb/s- ez meddig lehetne növelhető hogy képes legyen léekezelni a pcie 3.0 x16 szabvány?
Az alaplapom tudja a 4.0-át ezért érdeklődöm. Plus majd jönnek az nvidia 3000-res vgai és azok a hrek szerint 4.0-ásak lesznek.
Köszönöm! -
Lezli25
tag
válasz Create. #7704 üzenetére
Eredeti Wint is szereztem be. Semmit nem változtatott a helyzeten. Amúgy hol is kapsz eredeti kulcsot 2-3 ezerért? Plusz én több gépet is használok, egszerre egy gépre rakhatom az eredeti wint. A Metro Exodust kerestem eredetiben, de sajnos nem igazán kapható. 16.000ret pedig nem ér meg. De ha valakinek van 5.000-ért szívesen felvásárlom.
[ Szerkesztve ]
-
Lezli25
tag
4K felbontás mellett egy Metro Exodust tolj fel maxra élsímítással és Ray Traycing - ultrán. Meglátjuk mennyire lesz meg a kellő fps szám. Simán jó kártya hogy maximumon futtassam a játékokat e monitor mellett. Szóval 4K mellett már kompromisszumokat kell kötni a beálltásokkal. Amúgy nem bukok a 4K-ra. Nem kapok akkora látvány változást mint amekkora gépigényt kíván. Ez az én hozzáállásom persze.
-
Lezli25
tag
Igen. Megtehettem és megvettem. Munkára is használom a gépet amivel pénzt keresek. Nem csak gémelek. Nekem ramaty nem kell. 1-2 év múlva is ellehet játszogatni biztos vagyok benne 8gb Vrammal ezen felbontás mellett. Azért vettem erős vga-t, mert fontos a teljesítmény. Nem az a lényeg amúgy hogy mit vettem, hanem amit tapasztaltam az RX-nél, ezt egy segítségnek/tanúlságnak írtam le azoknak akiknek problémájuk van. De amúgy vártam a vérpistike hozzászólásokat.. Egy videóanyag renderelésnél bármiféle Adrenalin anomália nekem pénzkiesés, plusz időben is nagyon sokat számít ugyanis van családom, 13 hetes baba... És annyit azért leszögezek hogy sokkal erősebb mint az RX 5700 XT. SImán érződik. Nem sokkal volt jobb az RX teljesítményben a 1080 GLH-mnál. Amég ugyan azon gépen, ugyanazon beállításokkal Shadow of Tomb Raiederben a 1080 tudott 55 fps átlagot, addig az RX 5700 XT 62 volt... Az se érte meg egyátalán számomra. Én többet vártam tőle.
3800X-es cpu doszt kihajtja és 144Hzen felül én nem fogok menni az biztos sok évig,
-
Lezli25
tag
Sziasztok!
Biztosan emlékeztek rám, én kínlódtam nagyon sokat a Nitro+ RX5700XT-vel... Én aztán minden lehetségest megpróbáltam, 3 nap alatt kb 40x csináltam szűz telepítést hogy rájöjjek a problémám forrására, de totál összefüggéstelen lett a végeredmény. Mikor milyen kedve volt a drivernek... Egyszer beállt normálisan, utána 4x is elszállt. És folyamatosan ez történt.
AKi lemeradt! Nálam a probléma 1 volt, de az nagyon nagy. 2560x1080 - 144Hz-es LG monitorom van. Új alaplap, minden zsír új stb.. Megvettem a vga-t és WIN szűz telepítés, Adrenalin fel, és kapásból fingja nem volt a drivernek hogy milyen felbontáson kéne üzemelnie... Ez már gyanús volt a legelején. És nem lehetett álltani, ugyanis maximum 1280x1024 maxot engedett, 59 fixHz-en... Nah innen indult a buli! Próbáltam én mindent, régebbi verziós drivert, újat stb, csűrtem csavartam mindet össze vissza már a végén csak hogy rájöjjek mi lehet a gond. Volt hogy 4x újraraktam a wint, azonnal telepítettem a drivert és elszállt, utána 4x újraraktam megint és 4x jól beállt minden... Szóval Rájöttem a végére hogy ez így nem fog menni, Nekem olyan vga nem kell ami 1x jó, 1x azt se tudja hol van.
Szóval visszakültem a boltnak és beszámították az árát , mert vettem egy MSI 2080 Super Gaming X triot. Láss csodát, szűz telepítés, legfrissebb driver fel és elsőre minden stabilsan szuperul üzemel. kb 1 hete nyüstölöm, bika erős, nagy, hűvös, húzható világba mert Samsung ramos.
Én Szeretem az AMD-t. 2004 óta 90%-ban csak azt használtam sosem voltak ilyen jellegű gondok. Szóval a vga-ikkal nincs gond szerintem, itt sajnos komoly szoftveres problémák vannak.És várjak a hiba javításokra?? Na NEEEE!
Küszködtök ti is ahogy látom a velük. így maradt az AMD platform, de Nvidia vga-val.
Szép napot mindenkinek. -
Lezli25
tag
válasz RobberBaron #7461 üzenetére
Lópikulát, kezdte megint a hülyeségét. Másnap már úgy töltött be a rendszer hogy lebutított felbontás bla bla... Úgyhogy már beszéltem a bolttal és jövőhéten megy vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Lezli25
tag
válasz Hellwhatever #7460 üzenetére
Igazad is van, szinte a gondolataimból írtál.
Most 6-10 hónapra vegyek egy 170 ezres vga-t, utána adjam el, vegyek 250-ért és jövő nyár elején meg jön megint egy csúcsabb ami Ray tracyng meg minden és akkor megint csere... Én nem így vagyok a dolgokkal, ha már kiadok 170 ezret hogy "beérjem valamivel" akkor inkább veszek egy 270ezres vga-t és 2 évig 100% hogy használom. 2 évig használtam a 1080asom is. Egy 2080 Super tudni fogja nekem azt 2 évig amire nekem szükségem van.
És most van rá meg a keret, mert aztán a kisfiam indul oviba, iskolába stb... Hallgatok másokra, csak szelektíven -
Lezli25
tag
válasz Create. #7447 üzenetére
Értem! Köszönöm nektek a válaszokat. Akkor kitalálom mi legyen de inkább húzok a 2080hoz. Mert most az a helyzet hogy az RX 5700Xt megy vissza jövőhéten a boltnak. És cserélnék nekem egy másikra, mert lehet harverhibája van. Nem mondom hogy nem fáj a szívem érte, mert nagyon szuper kari lenne "ha" driveresen a topon lenne, na de mikorralesz az...? Jó kérdés, tudom. Szóval most vagy elfogadom az RX 5700 XT-t vagy veszek egy 2080-at. Nem 1 évre tervezem család mellett a vga-t így inkább többet adok ki, de azért jó ideig menjenek rajta a játékok szépen. RT persze félre téve... Az AMD vga-nal csábit az a pcie 4.0. lehet fél év múlva megbánom hogy 3.0-ás vga-t vettem mert addig kiforrja magát az adrenalin. Bár nem tudom mekkora jövője van a vga téren a 4.0-ának. Hogy ez még most csak gyerekcipőben jár, vagy a 3.0 és 4.0 jelenlegi különbség az ez is marad?
[ Szerkesztve ]
-
Lezli25
tag
válasz Create. #7435 üzenetére
2080 már így is nagyon a plafon. Szóval ha jövőre elindul mint állat a új Ray Tracing őrület akkor ugyan úgy használható lesz pl egy 1080 vagy egy 2080 mint eddig? Pontosabban az RT 2.0 nem olyan lesz mint ha pl nem rakod fel a direct x-et és hiába a 800ezres géped nem fog menni a játék mert a gépedben nem 3000res szériás vga van. Akkor az RT 2.0 ugyan úgy egy opcionális beállítási lehetőség lesz a játékokban mint eddig?
Mint pl a Metro Exodusnál. Kijátszottam egy gtx 1080-al ultrán élsímitással. -
Lezli25
tag
Értem! Köszönöm a választ. Viszont ha jön ez év végén az AMD új csúcs vga-ja és az Nvidia-é is, akkor ez a ray tracing 2.0 most hogy is van? Mert írták nekem hogy ha megveszem most a 2080-at akkor év végén, jövő év elején dobhatom a kukába mert hogy az új játékok nem fognak elindulni rajta. A ray tracing nem egy opcionális funkció? hogy ha akarom akkor bekapcsolom, ha nem akkor pedig ki. Csak mert 2080 at szeretnék vásárolni ar RX 5700 xt helyett. Ez megy vissza a boltba.
-
Lezli25
tag
Ha jövőállóságot nézzük! Mert nem fogok egy jó darabig cserélgetni. Szóval a teljesítmény most másodlagos, akkor RX 5700 XT-t vagy RTX 2080-at ajánljátok? Csak mert nagyon csábít hogy pcie 4.0-ás ar RX.viszont kiforratlan a driver. Nem fanatikus rajongói választ szeretnék hogy "csak nvidia" hanem valós tényeken alapuló érdemleges válaszokat kérnék szépen.
Köszi. -
Lezli25
tag
válasz Gyuri27 #7397 üzenetére
2004- óta AMD-s vagyok. Sosem volt vele gondom, se lappal, se cpu-val, se vga-val. Most se azt írtam hogy "szar az AMD" hanem felhúztam magam hogy a szoftver miatt nem üzemel úgy a vga ahogy kéne, és hát család mellett már nincs napi 10 órám hogy ezzel foglalkozzk hogy hogy kell feléleszteni... Kicsit kétségbe is estem hogy itt egy fullos vga a kezemben és akkor most hogyan tovább... De megoldódott. Ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
Lezli25
tag
Tudom, nem is feltételeztem, csak lertam
Én az audiót szoktam frissíteni, mert volt hogy szükséges volt, A chipset illesztőt nálam alap hogy felrakom a gyártóit. Kinek mi válik be, plusz természetesen a vga. Nem szokott gond lenni. Többit pedig ahogy ítad megoldja a win.Hú, mennyit szíívtam, legyen szó akármilyen gyártóról, vagy tök mindegy. Anno Asrock lapok halltak, fagytak, indultak újra, eset le vacsi új Abit lapról smd alkatrész, stb stb stb..
[ Szerkesztve ]
-
Lezli25
tag
Arról nem tudok véleményezni, mert nálam a plafon a 144hz. De tuti hogy javítani fogják azt a hibát is az Adrenalinban, csak hát ugye 240hz nem igazán elterjedt és nem érzik elsőrendűnek azt a hibát orvosolni. Gondolom megvan a prioritás hogy a hibák javításában felállítsanak egy sorrendet. Lehet 3 nap vagy 3 hét múlva javítják azt a problémát is.
[ Szerkesztve ]
-
Lezli25
tag
VGA terén az Asus nem a legjobb ez igaz, az összeszerelés már inkább dolgozói hanyagság ami bárhol előfordulhat hogy a kedves ellenőr nem veszi észre hogy roszul van szerelve és aki csomagolja se látja hogy mozog a hűtő holott napi szinten csomagolja.... Multi gyárak... Én is dolgoztam multinál minőségellenőr ként, Naponta 2-3000 telefon panelt kellett ellenőrizni stb... Néha akadnak hibák.
Ha létezne olyan gyártó akinél "0" a hibalehetőség és elromlás esélye az nem adna garanciát, mert felesleges, vagy élettartam garanciát vállalna lapra, vga-ra egyaránt....
Az alsó kategóriába egyértelműen nem fognak csúcs alkatrészeket szerelni... Az alsó kategória. Bár akiknek építettem gépeket még sosem jöttek vissza hogy baj lenne a Gigabyte vagy Asus lapjával.
MSI se külömb, Asrock olcsó, de sztem annak meg van az oka hogy olcsóbb mint a versenytársak.A PC alkatrész vásárlás olyan mint az autó vétel. Nem a márka rossz, hanem azon belül vannak kuka szériák, is és az ellenkezője is.
[ Szerkesztve ]
-
Lezli25
tag
Sziasztok!
Nos, végeredményre jutottam.
Első körben leszögezem az M.2 ssd- eltávolítását meg se próbáltam, mert tudtam hogy nem amiatt nem üzemel megfelelően az RX 5700XT. Ugyanis X570 chipkészletnél az M.2 slotok nem osztozkodnak, saját csatornájuk van. 1 a proci egy a PCH-ban. És a gyártrói információk is igazolják.
A lényeg hogy sikerült! Gyönyörűen üzemel a vga Display port 1.2 prémium kábellel karöltve. Semmi csoda beállítgatást nem kellett használni, minden gyárin. Annyi hogy 144hz-re átállítottam 60-ról.És hogy miért nem működött annyi próbálkozás után sem a dolog ezidáig? Azért mert eddig az alaplap chipkészlet driverét az Asus honlapról szedtem le, ami 464 mega, ezt raktam fel és utána a vga adrenalint. és összevesztek.
Amire nem is gondoltam hogy a lap chipkészlet drivert inkább az AMD oldaláról kéne leszedni (50mega) És láss csodát települt a windows - aktiváltam - AMD chip driver install - Adrenalin 20.2.1 install és elsőre gyönyörűen üzemelt is minden. Meghajtottam youtube 8K videókkal, chrome alatt, közben windows frissítés, utána Heaven Bechmark fullon végig, és teljesen tökéletesen teljesített. Ventillátorok és hőmérsékletek is normálisak voltak.
Jah és a Pcie 4.0 is szó nélkül üzemel, biosban AUTO-n hagyva a slot beállítását.
Szóval lekopogom eddig hiba mentes, majd biztos játék alatt lehet gubanc, de most már jó eséllyel marad a vga, mert majd jönnek úgy is a frissítések ha esetleg még lesz valami gond.
OC engem sosem érdekelt és nem is fog, szóval órajel emelések nem lesznek sehol, semminél.Shadow of Tomb Raider full grafon lesz a teszteléshez, mert épp azt játszom amúgy is.
Üdv! Lezli25 -
Lezli25
tag
Hol lehet beállítani a legfrissebb adrenalinban a hz.et-? mert 59et mutat, de 144hz-et tud a moncsi. 1080al szépen megy is.
-
Lezli25
tag
válasz Hellwhatever #7350 üzenetére
Ha vissza olvasol kicsit láthatod hogy már x470es asusban van a vga itt minden rendben van
-
Lezli25
tag
Nem fogjátok elhinni. Az X470es lapra, 2700x cpuval feltelepedett elsőre és hibátlanul üzemel a legfrissebb driverrel. ugyan azon a monitoron, ugyan azzal a kábellel.... Nah erre varjatok gombot
Akkor az Asus Rog Strix X570-E lapomban miért nem akar jó lenni? Nah ez itt a naaagy kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
Lezli25
tag
válasz MiklosSaS #7324 üzenetére
Áhh ne is mond. És egyszerűen nem lehet megoldani a dolgot. A világért nem akarja az igazat. Nem tudom mi tévő legyek,mert ha lenne hozzá normális driver ez egy abszolút szép, erős stabil, masszív vga lenne, nem hiába választottam ezt. De most várjak ki tudja meddig még megoldódik ez a sok hiba...? Kész vagyok.
-
Lezli25
tag
válasz Lezli25 #7315 üzenetére
Nos! Display portól megy prémium kábellel a masina. Biosban átállítottam pcie 3.0ra.(feleslegesen)
A nagy felbontáson levő kép az amikor nincs fent vga driver. szuperul megy a youtube stbÉs miután felraktam az akármelyik drivert... őrület. Máris nem jó se a felbontás se semmi.,,
Rendelem is meg a 2080at. Nincs erre időm. Köszönöm azért mindenkinek a szíves segítségét. Eladó vadi új Nitro+ RX 5700XT... kedden érkezett 3 év gar.
-
Lezli25
tag
válasz Kolbi_30 #7288 üzenetére
Békéscsabai vagyok. De azért még neki esek a dolognak, mert szuper vga lenne ha értelmes driver lenne hozzá. Még túl sok időm nem volt vele foglalkozni. Adok még 1 esélyat neki aztán ha nem, akkor rendelem a 2080-at. Nem várok fél évig egy megfelelő driverre, se 1 hónapot.
-
Lezli25
tag
válasz Create. #7280 üzenetére
Jah igen! Ami már a legelején furcsa volt a win10 újrarakásakor, hogy végig tűéles felbontásban ment minden és a windowsba való legelső bejelentkezés már kapásból 2560x1080 felbontással történt, holott akkor még csak Szabvány microsoft illesztőprogram működtette a vga-t... Ez pont fordítva kéne hogy legyen, ratyi felbontás alap kezelővel, és a hivatalos driver telepítése alatt átvált a megfelelő felbontásra, arra amire a monitor képes. De már maga a telepítőben mikor még csak particiionálok is 2560x1080 ban megy.. Ezt nem értem hogy lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Lezli25
tag
válasz Create. #7280 üzenetére
Még amit elfelejtettem hogy a driver amúgy szó nélkül szépen feltelepszik, csak a képernyő átvált ilyen lópikula felbontásba mint írtam. A drivert feltelepíti, rendszerben jónak jelzi, működik a gép, de érdekes hogy display porton keresztül van ez HDMI-n pedig jó a felbontás. Semmi nincs húzva, se babrálva, minden gyári értéken van a rendszerben.
[ Szerkesztve ]
-
Lezli25
tag
válasz RobberBaron #7276 üzenetére
Én is így gondolom hogy marhára nem kéne a dizájnra figyelni egy illesztőprogram esetében... De a mai világban a csillogás számít. 1év?? Akkor inább átállok 2080-ra. Ott 100%-hogy nem szívnék ennyit.
-
Lezli25
tag
válasz MiklosSaS #7271 üzenetére
Nem tudom hogy van e kedvem és időm nekem család és munka mellett. Az rendben hogy itt ott hiba lehet, de hogy ennire instabil legyen az egész az elég nagy baj. Lehet eladom inkább és veszek egy 2080-at. Ott biztos hogy jobb a helyzet driver fronton. Engem az RX hez csak is az ár és a pcie 4.0 vezetett, de máris bánom.
-
Lezli25
tag
Sziasztok!
Nos! Összeéptettem egy új gépet, Asus ROg Strix X570 lap, 3800X proci, RM 750X táp, fullos ramok, ssd-k hada stb...
Kivagyok akadva, 20 éve építek gépetmagamnak, ezzel is foglakozom, ez a munkám is. Ésmost nagyon átverve érzem magam. Ugyanis a hiba lényege RX 5700XT újonnan vetem, nagy örömmel kicseréltem az eddig használt 1080 helyett. Driverezés megvolt, minden alapon.
És most a lényeg:
Szűz windows 10 teleptés megvolt... ok
Chipset driver megvolt... ok
VGA DRIVER telepítés... és itt vége a dalnak... 2560x1080 a moncsim 144hz display porton. Amint telepszik az Adrenalin 2020 átáll a felbontás ilyen 1600x1200 ra és nem lehet beállítani hogy normálisan üzemeltesse a monitort, plusz néha néha kép 1 pillantás erejéig villlan. Meg egyes youtube videónál csak egy nagy fekete képet kapok alul a tálca ott van, le nem fagy a gép, csupán fekete a kép. Szóval instabil rendesen.HDMI-re átdugtam, és ott már a felbontás rögtön helyre állt, de a youtube probléma megvan, villódzás megvan, nem folyamatos csak néha néha.... Szóval rendesen letörték a jókedvem.
Most várjak fél évig egy driverre ami jó lesz, vagy adjam el és vegyek egy 2080-at?
Valami ötlet valakinek? Esetleg járt e hasonló képp valaki?
Köszönöm!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest