Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker06
csendes tag
Találtam egy leírást az alaplapom dobozában, ahova le van írva, hogy hogyan kell beállítani. DE! Közben akadt egy kisebb problémám, mert azt a drivert kell felrakni, ami az alaplap lemezén van. És le kell törölni a jelenlegi VGA drivert, de én véletlenül nem csak a drivert töröltem le, hanem minden illesztőprogramot, ami amúgy az alaplap lemezén megtalálható. De nem tudom újratelepíteni, mert emiatt nem megy az egér, se a billentyűzet, mivel nem működnek az USB-k.
Srácok mentsetek meg, köszi szépen! -
Stalker06
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kisebb problémám!Egy új videokártyát vettem:ASUS EAH6670
A processzorom AMD A8-3870K FM1, aminek 6550 szériás integrált grafikus processzora van. Ezzel elvileg crossfire kapcsolatban van a 6670-es kártya.
A monitor a videokártyához van csatlakoztatva, nem az alaplapi integrált hdmi-re.A probléma a következő. Bizonyos játékoknál, leginkább Crysis (első rész), villognak a textúrák, illetve medium grafikai beállításokkal is igencsak laggol. Olyan is történt, hogy ketté osztódott a képernyő, és minden "duplán" jelent meg. Nem 3D szerűen, hanem láthatóan hibáról van szó.
Elviekben maximum grafikán kéne futnia a Crysis-nak.
Előfordultak még a STALKER Call of Pripyat-nál, illetve a Cryostasis-nál is ilyen problémák.Szerk: Ezt a fajta textúra villogós problémát meg lehet oldani úgy, hogy kikapcsolom a crossfire-t, és csak a videokártyát használom. Ez így ok, de én együtt szeretném a kettő grafikai szerkezetet használni, mivel direkt a procihoz támogatott, kompatibilis kártyát vettem! (A legújabb driverek vannak telepítve.)
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Goddess of Victory:Nikke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest