Hirdetés
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
atti_2010
üzenetére
Nekem csak mobil Llano-m van de azért megkérdem, hogy olyat nem szoktál tapasztalni BF3 alatt, hogy amikor pl akármelyik pálya egyik végében vagy és "befordulsz a pálya fele" akkor kegyetlenül belassul a dolog?
Nálam ez nem csak hogy Llano-val de még a 4GHz-re húzott Phenom X4 955-el is előjön.. Hiába teszek 6950-et, meg 7870-et mellé, egyszerűen a nagyobb pályákon ha az egyik végében vagyok és megfordulok akkor egyből esik vagy 15-20 FPS-t a dolog... És ez szerintem a proci miatt van. Intelem már elég rég óta nem volt, szóval nem tudom hogy azokkal milyen... Sokan mondják hogy nagyobb felbontásnál meg részletességnél nem számít a proci játékok alatt, de nem hiszem el hogy rajtam kívül mást nem zavar, amikor mondjuk tök jól 50FPS-el fut a játék nagy részletesség és felbontás mellett, de a pálya bizonyos pontjain hirtelen leesik 25-30 -ra ha olyan van... még egy csúcskártyával is. Ez azért elég idegestő tud lenni...Jah és élsimítást sose szoktam bekapcsolni, mert csak fölöslegesen viszi az erőforrásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Házimozi haladó szinten
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core i5 8400
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest