- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
VaniliásRönk #1193 üzenetére
Igen, meleg volt ezért mindent visszatettem alapbeállításra aminek az eredménye, hogy nem bootol a gép.
Nyomtam CLRMOS de semmi változás.
Ha ram nélkül indítom akkor csipog az az jelenti, hogy az alaplap rendben, ugye?Témán kívül megjegyezném, hogy ez az UEFI baromi rossz. Néha csak úgy random akad benne az egér, a hőmérsékletet is megdobja(ugye az a bizonyos melegedés uefiben) plusz össze-vissza állítgatja a beállításokat. Lejjebb akartam venni a cpu multipliert majd reboot után visszadobta egy sokkal nagyobb számra, valamikor még reboot se kellett hanem ott az orrom állította el. Nagyot csalódtam ebben az uefiben. Szomorú, hogy ennyire nem figyelnek oda egy újítás bevezetésénél.
Természetesen a legújabb verzióval mindezt.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Eladó egy XMG P406 laptop
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest