Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont most volt szervizben a gepem, volt mar rajta 1-2 serules (raeset a kalapacs, igy benyomodott a top case, tiszta karc volt a kijelzo kulso fedele, a sok hurcolaszastol elkezdett lejonni a gumi a kijelzo korul), igy mindent kicsereltek, kiveve az alaplapot. A szerviz idejere kaptam egy kb ugyonilyen modellt (nekem a 2018-as 4 thunderbolt portos verzio van, amit kaptam az pedig a 2020-as 4 thunderbolt portos verzio), ahol semmi javulast, vagy barmi valtozast nem ereztem. A meglevo rendszerem 1 az 1-ben imageltem at, Windwosostul, Linuxostul, OSX-estul. Az iStat Menus memory pressure historyjaban latszik is ez a kozel egyhetes idoszak, mert nem az 50% kornyeken ugralt ez, hanem inkabb 25% kornyeken.
Egyebkent ez a grafikon (ott az activity monitorban) zold, ha minden okes, sarga, ha a gep kezdi a hatarait feszegetni (ekkor kezd el lassulni) es piros, ha kb hasznalhatatlanra lassul. Ugye a swap memoria merete kb nem tenyezo, mert nem a meret szamit, hanem a paging in/out gyakorisaga. Ez alapjan szinezi az activity monitor a grafikont es ez alapjan szamolodik a pressure. Nekem ez egyebkent kb mindig zold, talan 1-2x lattam sarga szinnel. En kepekkel es videokkal nem dolgozom, helyette van Xcode, jo sok python virtualenv, tobb tonna terminal ablak, es kb elvi szinten nem hasznalok olyan appot, ami nem nativ. Tehat pl. a vallasom tiltja, hogy elinditsak egy Electron appot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- sziku69: Szólánc.
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- macOS PC-re
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- BMW topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi + Team Group 8Pack Edition 32GB samsung b die .
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest