- Apple iPhone Air - almacsutka
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mumukuki
aktív tag
válasz
Petykemano #5227 üzenetére
Mióta kijött az M1 én azt mondom hogy szerintem az x86 -nap szépen lassan egyre kisebb szelet jut , perifériára szorul nagyon .
Eleve apple ami elég sok embernek , nem is lett annyira szar , a marketingje máris jó -
S_x96x_S
addikt
válasz
> Gondolhatnánk, hogy tök jogos az áremelés,
> meg hogy csak a drágább modellek kapják meg,
> mert hát drága technológia.- még nem biztos, hogy lesz áremelkedés.
- ráadásul az Inteltől is függ, hogy milyen árat lő be.
( amit az AMD bizonyára figyelembe vesz )nekem a Gen5 a sötét ló , vajon mi az AMD stratégiája?
mert ha ZEN3XT - hez nem lesz Gen5-ös lehetőség, akkor
az sokaknak fájhat..A prémium gamer / mini workstation-t keresők körében szerintem tarolni fog a Gen5.
- főleg a Gen5-ös GPU-k sokkal alacsonyabb latency-je miatt
- valamint a több GPU-s CXL összekötés, ami annó "Coherent Multi-GPU" néven futott, habár nem tudom, hogy melyik CXL verzió mire képes .. ( Ez valami általános SLI szerűség utódja )vagyis 2 középkategóriás Gen5-ös Intel GPU .. _akár_ le is verheti,
a csúcs nVidia / Radeon (Gen4)-es kártyákat .. ( ~ elméletben )"If CXL can seamlessly scale GPUs, then the economics of the market would also change completely. People would be able to buy a cheaper GPU first and then simply add another one if they want more power. It would add much more flexibility in buying decisions and even alleviate buyers remorse to some extent for the gaming class. If CXL mode trickles down to the consumer level anytime soon, then we might even see motherboard designs change drastically as multiple sockets and multiple GPUs become a feasible option. Needless to say, it looks like things are going to get pretty exciting in a few years."
( a coherent multi-gpu-s linkről másolva ) -
Busterftw
nagyúr
válasz
Ebbol ahogy irtad csak a CPU lesz max maceras, bar ez attol is fugg az Alder Lake hogy sikerul.
RDNA3 meg elegge adja magat, 2 eves ciklus meglesz az RDNA2-nel es a konkurencianal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest