Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Milka 78

nagyúr

válasz Kisbocs06 #7676 üzenetére

Ennek a kritériumnak az Asrock 960GM-U3S3 FX-as lapja felel meg,de azt pont nem ajánlom.Bűn rossz lap és nem keveset szívtam vele,majd a második csere után meguntam a szenvedést.Baromi gyenge 3+1-es tápellátás,droppol mint az állat és melegszik és még sorolhatnám...Igazság szerint a SATA3-mal van a gond,mert nem nagyon van Int.vga-s lap a piacon ebben a párosításban.Én egy ASUS M5A78L-M USB3-at használok a legnagyobb megelégedéssel,megfeloldott,kissé húzott B55-ös procival,viszont Sata 3 az nincs rajta.Én ssd-t használok,de semmi különbség nincs a Sata 2-es Sata 3-as használat között(win indulás,program használat,stb...),de az ssd-s topickban is megerősítik a szavaim.
    Ha meg mindenképpen ez az összeállítás kell akkor itt a PH-n vannak használt lapok mint EZ és EZaz igen csak jó fajta lap.Mindkettő jó a magfeloldásban,van minden rajta amit akarsz és igen csak strapabíró lapok.Nálam viszont Ő a befutó,mert ugye ebbe még AM3+-os procit is tudsz pakolni így a fejleszthetőségről sem kell lemondanod :K

Új hozzászólás Aktív témák