Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
guest
veterán
Shadow: 1. Egy darabig egyáltalán nem írogattam ebben a fórumban egyik topicba se, csak olvasgattam. Ezután indítottam egy topicot: milyen P4-es alaplapot vegyek címmel. Erre kétféle válasz jött: a. Telámabaromállatvegyé'AMD-tbááááááz... b. A konkrét javaslatok.
Úgyhogy az általad idézett következtetést nem kizárólag ebből a topicból vontam le...
2. Ami az új tokozást illeti: mintha lett volna SlotA meg SocketA is... Meg hát ugye a ramcsere DDR SDRAM-ra... Millió BX-es alaplap fut még, mondjuk egy 900-as Cerkával, 1,2GHz-en... Most nettó 15-ért az egyik tuningboltban... És persze a régi RAM-mal... Csak procicsere, bele egy jó VGA és uzsgyi...
3. Érdekes, hogy beleírok egy ártatlan viccelődő megjegyzést, és a hibás AMD procival foglalkozó topic egyszerre az Intel-szivatásról szól... Talán maradjunk az eredeti témánál... Szóval mi is a helyzet a nagyon király AMD procikkal??? :) :) :)
Egon
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5 7400 ELADO!!!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs