Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
guest
veterán
Shadow: 1. Egy darabig egyáltalán nem írogattam ebben a fórumban egyik topicba se, csak olvasgattam. Ezután indítottam egy topicot: milyen P4-es alaplapot vegyek címmel. Erre kétféle válasz jött: a. Telámabaromállatvegyé'AMD-tbááááááz... b. A konkrét javaslatok.
Úgyhogy az általad idézett következtetést nem kizárólag ebből a topicból vontam le...
2. Ami az új tokozást illeti: mintha lett volna SlotA meg SocketA is... Meg hát ugye a ramcsere DDR SDRAM-ra... Millió BX-es alaplap fut még, mondjuk egy 900-as Cerkával, 1,2GHz-en... Most nettó 15-ért az egyik tuningboltban... És persze a régi RAM-mal... Csak procicsere, bele egy jó VGA és uzsgyi...
3. Érdekes, hogy beleírok egy ártatlan viccelődő megjegyzést, és a hibás AMD procival foglalkozó topic egyszerre az Intel-szivatásról szól... Talán maradjunk az eredeti témánál... Szóval mi is a helyzet a nagyon király AMD procikkal??? :) :) :)
Egon
Aktív témák
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest