Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Mobil flották
Aktív témák
-
guest
veterán
Shadow: 1. Egy darabig egyáltalán nem írogattam ebben a fórumban egyik topicba se, csak olvasgattam. Ezután indítottam egy topicot: milyen P4-es alaplapot vegyek címmel. Erre kétféle válasz jött: a. Telámabaromállatvegyé'AMD-tbááááááz... b. A konkrét javaslatok.
Úgyhogy az általad idézett következtetést nem kizárólag ebből a topicból vontam le...
2. Ami az új tokozást illeti: mintha lett volna SlotA meg SocketA is... Meg hát ugye a ramcsere DDR SDRAM-ra... Millió BX-es alaplap fut még, mondjuk egy 900-as Cerkával, 1,2GHz-en... Most nettó 15-ért az egyik tuningboltban... És persze a régi RAM-mal... Csak procicsere, bele egy jó VGA és uzsgyi...
3. Érdekes, hogy beleírok egy ártatlan viccelődő megjegyzést, és a hibás AMD procival foglalkozó topic egyszerre az Intel-szivatásról szól... Talán maradjunk az eredeti témánál... Szóval mi is a helyzet a nagyon király AMD procikkal??? :) :) :)
Egon
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest