- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Napi hőmérséklet jelentés:
A fenti ventinél volt egy mágnesesen tapadó porszűrő, elvettem a venti elől és 3 fokkal hűvösebb a gép, lassabb rpm mellett. Fene gondolta, hogy ennyit számít.
-
Polllen
félisten
válasz
AxBattler #2015 üzenetére
LoL-t teszteltem, L4D2 is teljesen jól futott, de csak pár percet ment.
D3 is élvezhetően fut, uh Torchlight vagy Van Helsing nem lenne szabad, hogy gond legyen. Amúgy nálam rajta van mindkettő a még játszani kell listán, uh előbb-utóbb beírom ide az infot.
Most Serious Sam 2-vel játszom, tökéletes.
-
Polllen
félisten
válasz
Mulderpapa #2000 üzenetére
Nálam az újrapasztázás 1 fokot hozott.
Francia91
Köszi a tippet!
Amúgy ha a cpu hűtő miatt 3-pin-re van állítva a szabályozás, akkor a többi házventinek is 3 pinesnek kell lennie, igaz?
-
Polllen
félisten
válasz
Mulderpapa #1997 üzenetére
ML06B-ben kb. ugyanígy van megoldva a tető rész, nálam a cpu venti fölé egyelőre bekerült egy 12 cm-s venti, ami friss levegőt fúj be. így terhelés alatt 51 fok, alapból 46.
Azért raktam én is be ezt, mert amúgy majdnem 60-ra felment, megreked a meleg és a gyári cooler túl sok levegőt nem mozgat meg.
Mondjuk nálam oldalt van hely 2 db 80-s ventinek, oda kellene valami halkat varázsolnom és nem nagyon lenne vele gond onnantól kezdve.
-
Polllen
félisten
válasz
betyarr #1776 üzenetére
Arra gondoltam, hogy az itt jelenlévők közül eddig nálam volt a legforróbb fejű a cucc. 2500-s fordulaton 48 fok, játék alatt egy Silverstone SG05-s házban.
Na most ha alapon 50 fok és a venti pörög 3500-n ott azért valami gond lehet.
Pl. ha nincs házburkolat bőven 40 alatt van a proci. Most is 2000-s rpm és 44 fok.
-
Polllen
félisten
Playfire reward miatt elindítottam a Borderlands 2-t.
Auto settings, Framerate "Smooth" és normálisan fut. A gyakorlatban ez 800x600, de pl. af 4x-s... Így 30 fps. Gondolom, ha mókáznék a beállításokkal a felbontás feljebb is mehetne.
-
Polllen
félisten
válasz
Freddy TNT #1723 üzenetére
A Bf3 sajnos csalóka. Sok helyen elmegy 30-40 fps-sel 1680x1050-ben, de már 6-8 emberrel közelharcnál játszhatlan. Uh max hobbi sniperkedni meg tankozni jó. Persze ez is szép eredmény ennyiért.
-
Polllen
félisten
válasz
betyarr #1652 üzenetére
Közel sem ilyen vészes a helyzet. Index betölt, rá pár másodpercre röccenés nélkül scrollozható a legújabb firefox-ban. És igen, ez a proci egy szálas műveletekben elmarad egy csúcsgéptől, böngészésnél ez számít.
Az AM1H-hoz nem kell paneltáp, csak egy megfelelő 19V-s noti táp. (A dell pont nem jó.) Persze rá lehet kötni sima tápot és panel tápot is, itt volt némi keveredés, mert a paneltáphoz kell a 12V-s táp.
Itt össze tudod hasonlítani mással a teljesítményt.
Amúgy netezni, filmet és zenét hallgatni nagyon jó kis gép.
-
Polllen
félisten
válasz
Polllen #1640 üzenetére
Újrapasztázás és másik ház venti. Bár ez utóbbi csak hangban hozott változást.
Kijelenthetjük, hogy teljesen mindegy, hogy újrapasztázzuk-e vagy sem.
(a minimumokat ne nézzétek, mert ez gépbekapcsolás után volt csak ennyi) Így persze fogalmam sincs, hogy lehet másnál 1000 RPM-n 40 fokos. Nálam ehhez 2000 RPM kell.
Most már csak sztem az sfx táp hangjával kell valamit kezdenem, azt lett a leghangosabb, a vinyó után. Vagy kap egy 8 cm-s új ventit vagy paneltáp. (bár ekkor le kell mondanom a dvga lehetőségről, meg az sg05 is feleslegessé válik.)
-
Polllen
félisten
válasz
Freddy TNT #1620 üzenetére
Mivel asztaliban x3 440 volt, így körte az almával. A teljes gép teljesítménye lényegesen lassabb volt, korábban linkeltem stalker képet, de a bf3 is ugyanazon beállításokkal valahol 50%-l volt lassabb valahol egál.
-
Polllen
félisten
válasz
fradelma #1615 üzenetére
A józan tuning itt azt jelenti, hogy nem piszkálod.
Amire való, ott nem sokra mész az 1-2%-kal...(sztem)
Freddy TNT
Milyen vga-t topikban biztosan segítenek. Nem nagyon láttam eddig itt, hogy valaki dvga-val használná. Én is csak teszt erejéig tettem bele egy 6850-t. Bár most d3 miatt lehet rakok bele valamit. -
Polllen
félisten
válasz
Freddy TNT #1607 üzenetére
Így van, nekem am1b van, dvi-n nincs gond.
-
Polllen
félisten
válasz
Freddy TNT #1591 üzenetére
Hali,
csak, hogy jól értem-e. DC lehúz, ATX tápegység ráköt, vga bele (ha kell a vga-nak külön tápcsati, bekötötted) és nem indul el?
-
Polllen
félisten
válasz
superTibcsi #1474 üzenetére
Nálam a chassis fan-ra van dugva.
-
Polllen
félisten
válasz
Freddy TNT #1400 üzenetére
Ha 2 gép kell, akkor az egyik APU a másik meg siman lehet egy kisebb pentium dvga-val. Ha meg egy gép, nem hiszem, h ki-be fogod kapcsolgatni a dvga-t, uh pentium. De ez csak az én véleményem.
-
Polllen
félisten
válasz
Freddy TNT #1398 üzenetére
Akkor mennie kell, de ilyen esetben AM1B-ITX-t érdemes venni. (Már ha nem kell optikai kimenet)
Én ebbe egy 6850-t raktam kíváncsiságból, 250-s táppal, gond nélkül elfutkorászott.
Amúgy ha dVGA mindenképpen kell, ne APU-t vegyél sztem.
-
Polllen
félisten
válasz
Freddy TNT #1391 üzenetére
A kari ügyben szerintem a milyen vga-t topikban tudnak neked segíteni. Dupla slotos biztos nem fog kelleni.
És amúgy sztem, ha a lapra építetett tápot használod, dVGA-t nem tudsz használni. Legalábbis a használati utasításból nekem ez jött le.Ház tippek tőlem:
Codegen MX-31 - használtan 5-6k
CoolerMaster elite 110-130 - 11-14k új
Silverstone SG05 - használtan ~15-17k -
Polllen
félisten
válasz
#90933760 #1387 üzenetére
Stalker csak a minimum minimumán fut el szépen 720p-ben, de az nem valami sukár.
Amúgy játékhoz én pentium-t vennék+dvga. ATX-s vagy SFX tápos házzal. Azért egy cooler master elite 110 nem túl nagy és nem is túl drága.
A kabini ráncfelvarrása még messze van.
Ha apu kell, akkor Fm1/2, de szerintem ár/érték arányban egy cpu+dvga jobb.
-
Polllen
félisten
Srácok, használja vki 5350-t mpc-hc + madvr összeállításban? Teljes képernyőn szép képeskönyv minden film:/
Az bezavarhat, h asztali gépről költözés után nem volt reinstall?
-
Polllen
félisten
válasz
Ittnemaz #1335 üzenetére
A kérdés igazából csak azért merült fel, mert ennek a hűtőnek csak középen van egy kis körben paszta. ha én pasztáznám, bekenném a procit és arra menne a hűtő. Persze lehet botor ötlet.
Most a dögmelegben egy silverstone sg05-ben 50 fok terhelés alatt 2700-s cpu fan fordulaton. Mondjuk azt néztem, hogy 1600-2400 között semmit sem változik a cpu hőmérséklet.
-
Polllen
félisten
válasz
radi8tor #375 üzenetére
Én is lefuttattam a Call of Pripyat Benchmark-t, az eredmények:
Ugyanazon vinyóról mentek, 4 GB ram-mal.Athlon 5350 APU minimal beállítás:
A 6850 nem kicsit túlzás mellé. Amúgy azt hittem, hogy közelebb lesz az Athlon II-höz, de úgy tűnik, hogy a Stalker nem túl multicore barát.
Viszont érdekes dologra lettem figyelmes. APU-val a firefox betölt vár kb. fél másodpercet, majd működik rendesen. Ilyet a 6850-nel se a nagy, se a kis gépen nem tapasztaltam...
-
Polllen
félisten
Összeállt nálam is a gép, igaz csak átmenetileg.
AM1B-ITX lap+5350. 2 játék gyorsteszt úgy, hogy a nagy gépből egyszerűen átraktam a vinyót, semmilyen driver-t nem kellett telepítenem, a legutolsó catalyst van fent a 6850-hez, minden azonnal megy. (igaz van 1 ismeretlen eszköz, de az most nem érdekes)
Diablo 3 Act 1: 720p low
Min: 17
Max: 46
Avg: 32Stalker Lost Alpha Cordon 720p minimum
Min: 0 (loading screen, meg a pusztában 1-1x megakad)
Max: 64
Avg: 51Kellemesen csalódtam. Persze mindkét játék később tuti rosszabb lesz, ahogy az ellenfelek száma is nő.
A CPU 43 fokról nem mozdult el, a ventik 2500-n pörögtek. Majd ha megjön az usb transport a hifi-hez, végleg beköltözök. Majd kap egy külön bejegyzést, több játékkal. Talán.
(Amúgy dvga-val biztosan nem csak mennének, de szépen is néznének ki, mert pl. mindkét játék 1680x1050-ben maxon fut x3 440+6850 párossal)
-
Polllen
félisten
Hali,
gyári pasztát használ vki? Érdemes cserélni?
-
Polllen
félisten
Üdv,
próbálta már valaki a gépen a diablo 3-t?
-
Polllen
félisten
6850-l bf3-tak a gépen 30-50 fps között. Kb ezzel kalkulálj.
Amúgy ha játékra kell (komolyabb), akkor vegyél egy g3420-t, itx méretben lappal 5-10k-val drágább & 30-40%-kal jobb lesz a cpu teljesítmény, a többiről nem is beszélve.
Ettől még persze nem értelmetlen a kabini mellé dvga, de ilyenre sztem az intel jobb.
radi8tor1
Kár a cod4, úgy egy szavam se lett volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel I5-8500 / Beszámítás OK!
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest