- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
Samsung 840 EVO SSD-m frissítéséhez, kellene a legújabb chipset driver. Most jelenleg a 13.12-es van telepítve, a 14.9-est, hogyan telepítsem fel, egy működő rendszer esetén? Elég a sima update? Vagy unnstallájam a régit, de mivel és hogyan?
-
Sanyi.mTs
addikt
Asus A88xm-plus + A10-6700T + 2x4GB RAM + 120GB samsung evo
a gép indítása után pár másodperccel megjelenik az post screen, ahol a merevlemezeket is felsorolja. innentől kezdve 45 másodperc kell, h felálljon a rendszer. ez alapján kicsit soknak találom, igaz, h nem i7 van alatta, de akkor is.
mi lehet a gond?
CrystalDiskMark-kal ilyet mértem:
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Obliterátor #15138 üzenetére
hdmi-n küldöm a képet és hangot az erősítőre, majd onnan hdmi-n a tv-re.
most még vlc-t használok video nézésre.be lehet állítani valahol, h a 2.0-ás hang, ne csak az első két hangszórón szóljon, hanem a hátsó kettőn is? vagy ezt inkább az erősítőn kéne megnézni?
-
Sanyi.mTs
addikt
Asus A88xm-plus + A10-6700T + 2x4GB RAM.
asus honlapján azt írják, h az igp 2GB-t is lecsíphet a rendszermemóriából (jelenleg 768MB-ot).
állítható ez bios-ban, vagy automatikus az igp memória méret meghatározása? -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Goose-T #15026 üzenetére
nincs vga bemenet a TV-n, csak: hdmi, scart, komponens, kompozit és S-video
ccc névjegye alapján: 2013.0830.1944.33589
majd kipróbálom a 13.12-tha újra telepíteném a gépet és nem asus drivereket használnék, akkor csak a következők kellenek, ugye? amd chipset, amd ccc, lan és hangkártya driver?
-
Sanyi.mTs
addikt
összeállt a gép (htpc):
asus a88xm-plus
a10-6700t
8GB ram
asus xonar dgx hangkártya
w7 hp 64bita gép hdmi kábellal van összekötve a HD ready TV-vel.
1) a tv nativ felbontása 1366x768, de csak 1280x720-at (720p-t) enged beállítani a gép. így viszont fekete keretes az asztal. a ccc-ben tudtam kicsit csökkenteni a keret méretét, de nem az igazi: az egyik oldalt még van egy kis csík, a másikon már a képből vesz el. sőt kicsit a betűket is nehezebb olvasni. van a nativ felbontás beállítására vmi megoldás? (ha jól rémlik, ez mintha laptop felbontás lenne)
2) ha a gép tv-re van kötve, akkor a bios érdekesen jön be: majdnem fekete a teljes képernyő, ha mozgatom az egeret, akkor az egér útján "megvilágosodik" a bios azon része, ahol az egér járt. de ez akkor se segít, mert a bios képének jobb és alsó részéből hiányzik kb a kép harmada. most még van monitorom (másik szobában) és dvi kábellal tudom konfigurálni, de majd el lesz adva. mi lehet a gond? (amúgy ez az UEFi bios nekem új dolog)
3) a driver cd-ről telepítettem a chipset drivert, ami catalyst (nekem ez új, bár jó régen volt már ati/amd alkatrészem) ott a hang menüben állítható, h hol szóljon a hang: tv (hdmi-n), alaplap, hangkártya, hangkártya optikai kimenet. lehet ezek váltására parancsikont létrehozni? -
Sanyi.mTs
addikt
az elmúlt pár évben intel-es gépet használtam.
most rendeltem egy Asus A88X-PLUS + A10-6700T-t. nem lesz benne külön vga.
A driverekkel kapcsolatban kéne egy kis felvilágosítás (w7 64bit):
- Chipset driver 2 féle is van fent az asus honlapján: AMD Chipset Driver V8.0.915.0 for Windows Win7 64bit & Win8 64bit---(WHQL) és AMD Chipset Driver V2.0.10.273 for Windows Win7 64bit & Win8 64bit---(WHQL). melyiket telepítsem? miért ez a nagy eltérés? a két fájl feltöltése között csak 4 hónap telt el.
- jól gondolom, h ha telepítve van a chipset, audio, lan driver, akkor még az amd oldaláról kellene nekem egy catalys-t is az APU-hoz?
- asus honlapjáról a SATA (AHCI) drivert kell telepíteni w7-re? (Samsung EVO kerül a gépbe)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest