- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Exiled
tag
Sziasztok, már egy ideje van egy 750k-m és nem nagyon feszegettem a határait mert nem nagyon tudtam kiismerni. Ha a gyári turbót bekapcsoltam eléggé változó teljesítményt nyújtott, ellenben ha fixen belőttem az elvileg urbo 4ghz-re akkor egy idő után kifagyott, pedig nem melegedett túl. adtam rá némi extra feszültséget, de ugyan ez a helyzet. Kipróbáltam a catalystbe frissen bekerült automata cpu tuningot, az 4.2-ig vitte fel de u.a a hiba. Kb mekora feszt kéne adnom rá hogy stabilan vigye a 4ghz-et? ( nem vagyko telljesen hülye, vga-mat már tudtam a stabil max teljesítményéig húzni, ellenben procival még nem próbálkoztam és kéne segítség
)
az alaplap egyébként egy a85x-es gigabyte lap dual bioszal, ill a gyári hűtőn megy, de 4 ghz-t elvileg bírnia kéne annak is, nem ? ( elvileg ha a turbó módot is el kell viselnie) -
The Exiled
tag
nos, csak kötözködés végett, végeztem egy kis ár összehasonlítást fm2-es játékos gépre, és érdekelne, hogy mit gondoltok (pcx-es árak):
a10-5800k
Gigabyte F2a85XM-HD3
Kingston 2x4gb 2400
Sapphire 6670 1gb GDDR5
össz: 87724 FtAthlon II x4 750k
Geil Black Dragon 2x4GB 1333
Gigabyte F2a85XM-HD3
Sapphire 7790 Dual-X OC
össz: 87012 FtNamármost amennyire én tudom itt a dualgraphics max 7750-es szintjét tudja produkálni, ha komolyabban akarjuk húzni oda már kell egy méretes hűtő is, az alsó meg elmegy a gyárival is, nincs nagy szüksége oc-ra, de van rá potenciál. El tudja nekem magyarázni valaki, hogy milyen helyzetben éri meg jobban az apu-s dual graphics?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen program, ami...?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest