Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
válasz
masterful87 #14894 üzenetére
Értem, bár én mondjuk úgy csináltam ahogy alaplap lemez be, driver felrak rr aztán meg ati vga driver fel. Mondjuk azt nem tudtam hogy ugyanazt rakja fel, mert expressz telepítést nyomtam és nem is néztem mit telepít.
Nincs valami VGA amit bele tudnál rakni, azzal tuti nem csinálná, ha meg igen akkor tuti alaplap hiba (bár így is tuti az)?
-
szallasi007
őstag
válasz
masterful87 #14889 üzenetére
Most nem teljesen értem. Csak a hálókártyát rakod fel majd rögtön utána a vga-t? Először a chipsetet kéne utána restart vga rr aztán hálókártyát. Monitorral is próbáltad már?
-
szallasi007
őstag
Sziasztok, úgy tűnik be tudok újítani szinte 0 ft-ért egy A8-6600K-t. Viszont több kérdésem is lenne:
1. Van egy olcsó lap mellé: Gigabyte F2A88XM-HD3 AMD A88X - kuka vagy sem?
2. van egy R9 270X-em érdemes kikapcsolni az alaplapi vga-t vagy sem, ha igen mit keressek biosban (uefi-ben kinek mi tetszik)
3. 1600Mhz-es HyperX-es kingston 8GB, kell-e valamit a biosban mókolni vagy alapból ennyin fogja hajtani?
4. most egyébként egy X3 720 BE 8GB ramom van, ezt agyonveri avagy sem?elnézést a láma kérdésekért de hát kicsit nem vágom már ezeket a cpu igp gpu csudákat hiába olvasok utána
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Elemlámpa, zseblámpa
- HTPC (házimozi PC) topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Videós, mozgóképes topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest