- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PREM1Z
tag
válasz
El Kebir #4617 üzenetére
Koszi szepen igen a masodlagos idozitesekre gondoltam, de aki meg kuldott kepet azoknak is koszi a segitseget. 1866on inditottam amiket megadtal idozitesekkel cl10en be is bootol semmi problem nincs vele, de a memtestet ratolom es kb 3 perc utan kis csikok jelennek meg es mintha befagyna az egesz,szal probalgatnom kell meg. Esetleg az lehet problema hogy olyan tapom van amin meg csak 4 pines cpu tapcsati van es nem 8?
-
PREM1Z
tag
Van valakinek esetleg Corsair Vengeance RAM-ja ami legalabb 1866os xmp profillal rendelkezik? Van 1600as ramom es 1866on szeretnem jaratni probaltam mar idozitessel, de meg nem talaltam el mik is lennenek azok. Ha lenne olyan kedves valaki megszanna egy aida64 keppel amin rajta van az osszes beallitas(SPD fulre gondolok), mert az asrock pro4-m lapon nem csak 4 szamot kell allitani... Akar lehet 2133 is. Koszi elore is a segitseget!
-
PREM1Z
tag
Valaki próbálta már esetleg az Asrock FM2A75 Pro4-M lapon az új 2.0-s biost? Nekem pl windows alól fel se akarja rakni :] Előtte felraktam az 1.90est, ugyanugy nem birom feljebb allitani NB fesz,mhz emeles utan es RAM fesz emeles utan se 1866ra a memoriat. :|
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- DUNE médialejátszók topicja
- Kutya topik
- ASUS notebook topic
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Intel core I7 8700k
- Intel I5-9400F / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest