- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
PREM1Z
tag
válasz
El Kebir #4617 üzenetére
Koszi szepen igen a masodlagos idozitesekre gondoltam, de aki meg kuldott kepet azoknak is koszi a segitseget. 1866on inditottam amiket megadtal idozitesekkel cl10en be is bootol semmi problem nincs vele, de a memtestet ratolom es kb 3 perc utan kis csikok jelennek meg es mintha befagyna az egesz,szal probalgatnom kell meg. Esetleg az lehet problema hogy olyan tapom van amin meg csak 4 pines cpu tapcsati van es nem 8?
-
PREM1Z
tag
Van valakinek esetleg Corsair Vengeance RAM-ja ami legalabb 1866os xmp profillal rendelkezik? Van 1600as ramom es 1866on szeretnem jaratni probaltam mar idozitessel, de meg nem talaltam el mik is lennenek azok. Ha lenne olyan kedves valaki megszanna egy aida64 keppel amin rajta van az osszes beallitas(SPD fulre gondolok), mert az asrock pro4-m lapon nem csak 4 szamot kell allitani... Akar lehet 2133 is. Koszi elore is a segitseget!
-
PREM1Z
tag
Valaki próbálta már esetleg az Asrock FM2A75 Pro4-M lapon az új 2.0-s biost? Nekem pl windows alól fel se akarja rakni :] Előtte felraktam az 1.90est, ugyanugy nem birom feljebb allitani NB fesz,mhz emeles utan es RAM fesz emeles utan se 1866ra a memoriat. :|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Íme az új Android Auto!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest