Aktív témák
-
Lomos
aktív tag
Maximus, mar csak azt mondd meg, hogy ugye nem te raktad ossze, mert akkor a kovetkezo uzeneted az lesz, hogy fustol :DDD
-
GeorgeTerror
senior tag
válasz
CsendPenge #9 üzenetére
Nem minden esetben kizárólag a videókártya eredményeit tükrözi. Van amikor egy kártyának kevés a proci. Például ojan extrém esetekben, mint haverom aki a feature-ök miatt vett egy ti200-at, de 366-os celcsije van. Itt tuti, hogy a proci a szűk keresztmetszet, bár eredményt nem tudok. Nálam is többet megy a gef2mx, ha a 700-as celcsit 1082 járatom :P
-
Márton
nagyúr
Ertem. Illetve sejtem :)
Tehat akkor nyugodtan rakjam fel 133-ra, nem lesz semmi gond, adatvesztes! a pc2100 samsung ramokkal?
Direkt markasat vettem, de tuningolni nem akarom.
(Egyebkent hogy tudnam tuningolni, ha csak 100 vagy 133 kozul valaszthatok?
Nehogy ma' a KR7A ne tudna :) -
CsendPenge
őstag
Ja, nekem is be kell állítanom a biosban, hogy mennyi menjen a cuccos. Prószáltad már? A 3dmark pedig a videokártya eredményeit tükrözi, nem a prociét...
-
Márton
nagyúr
Nalam az FSB rendben van (133), viszont a DDR ram speed-je bios szerint csak 100mhz. Auto-ra van allitva, es samsung pc2100 ddr ramok vannak benne (2x128)
Rosszul detektalja, allitsam manualisan azt is 133-ra?
Amugymeg nem azert vettem ddr ramot, mert az mar 266 mhz-es? :O
A lap Abit KR7A-Raid133 -
Zsiba
senior tag
Biztos, hogy az FSB van rosszul beállítva! Biosban állítsd át 133 MHz-re! Így, ahogy most fut, elvileg az alaplapod nem is 1900+-nak látja, hanem valami másnak... (1.2 athlon vagy valami)
A 3D Mark eredményedet erősen lehúzza a videókártya!!! AMD1900+(1.6) és Radeon8500LE(250/250) 8150 pont. -
launcser
senior tag
tényleg
12*133=1600
12*100=1200
és van is ilyen beállitás :)
nem tom mért tették bele a biosba.. -
zotyesz01
tag
Talán az alaplapi biosban be kéne állítani a 133 MHz FSB-t és rögtön meglesz a kívánt 1600 MHz.
A GeForce2 MX-szel nem nagyon fogsz 3000 fölé menni, ahhoz kissé jobb kártya kéne. Milyen alaplapod van? Mennyi és milyen memória van a gépben? -
Maximus
csendes tag
Szasztok!
Van nekem egy 1900+os AMD-m. A következő 2 kérdésem lene:
1.: UGye ez a proci 1,6 GHz-n ketyeg? MErt nálam csak 1,2-n megy.
2.: A 3D Benchmark 2001 tök kamu eredményeket mutat (vagy tényleg gagyi a gép?): 2600 pontot egy Geforce 2 MX-szel. HAllottam arröl hogy az intel manipulált pár tesztprogramot, ez ennek tudható be? (feltéve hogy igaz).
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged