- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
válasz
Lord Zero #108 üzenetére
jó lap bár tapasztalatom nincs vele....ELLENBEN a feszültségei nem túl faszák hiába állítasz be 1.75öt biosba az maxx 1.6 lesz valósba:!!!!
Bővebben: link
Inkább MSI K8N NEO FSR -
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #82 üzenetére
itt lax szinte a szomszédban
30perces távolság -
HERR Z
veterán
-
HERR Z
veterán
nincs céges ismerősöd aki le tudná írni?Mert akkor ez az egész ''nekem nettóért kell cucc'' nem lenne......
Az meg hogy előleget ott kell hagyni megrendeléskor az szvsz minden boltban van, emiatt a ready nem szarabb s én az ári miatt inkább kivárom a két hetet csak olcsóbb legyen -lásd A-data esete.../ -
HERR Z
veterán
a mistral szar hely, remélem nem ott akarsz vásárolni...az ABit KV8-MAX3 ott 35 körül van míg máshol 24...és összvissz van 3 S754-es lap és semmi más k8-as...proci is aranyárban van...szervízt meg had ne említsem....
tessék usersbe -vagy ahol akkor már lesz- vásárolni és ne várni hogy legyen mustárba...amúgy majd este 8 körül sasold ready oldalát szerintem már lesznek s939-es value procik
ultolsó mondatodat átkonvertálva:
vásárolsz a mistralba K8-at kiröhögnek.... -
HERR Z
veterán
Nozynak az A64 klubba van A64 3000+ S939 szóval VAN AZ ORSZÁGBAN....
no commment...és van usersbe is -
HERR Z
veterán
sokkal semmiben nem jobb csak a leggyorsabb, tuningban is kb a legjobb annak ellenére hogy chipsetfesz ezen sincs, és erre sem megy rá a két zalman
Szolgáltatásokban kb egy szinten vannak, msi-hez talán több cuccot adnak -3rd eye nélküli abit-, bár msinél is van valami 54G hülyeség amire nem tudom mi, de majd 6 ruppót dob az áron...
És olvasod a A64 klubbot láthatod hogy mennyit fejlesztenek a sima neon még BIOSszal...szerintem erre a lapra is ez vár. -
HERR Z
veterán
veszel egy LCD-s házat/ vagy csinálsz egy lcd kijelzőt/ és ugyanott vagy mintha 3rd eye-os abit lapod lenne....csak nem leszel rákényszerítve hogy abitot vegyél
-
HERR Z
veterán
kötelező olvasmány:
Bővebben: link
remélem ezt talán meggyőz titeket.... -
HERR Z
veterán
ilyen hogy 2 ghz-es Hypertransport ilyen nincs a chipset is 1ghz-et tud, hogy mért irják rá abitra nem tom
Olvasd el fless k8 chipsetes cikkét abban is le van írva hogy a kt800pro 1000rest tud, ugyanúgy mint a nf3-ultra
és mivel egy ezért sebességbe nem gyorsabb semmivel....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest