- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tng
tag
Co.uk-ról rendeltem, azt írja was expected to be delivered on 2. November. Aznap volt olyan, hogy nem voltam otthon de nem hagytak értesítőt meg semmit és azóta se jött meg. Járt már így más is?
-
tng
tag
Sziasztok! Szeretnék rendelni egy fóliát a telefonomra ami csak az amazonon elérhető. Viszont a 10 eurós/fontos .de/.co.uk ára duplázódik a szállítás miatt. Van e valaki esetleg aki mostanában rendel és elérné így az ingyenes kiszállítási határt? Mert akkor szeretnék becsatlakozni ha lehet. Köszi!
-
tng
tag
-
tng
tag
Sziasztok! Amazon.com-ról rendelnék egy 22 dolláros cuccot. A szállítás sem vészes, de felszámol egy kalkulált vámot, adót. Na most ugye ez kalkulált. Amit rendeltem az egy sportruha. Ezt a vámfelszámolást gondolom automatice csinálja. Lehet hogy nem is kell majd semmit fizetni és visszakapom? Mert kb a 25%-át rárakta vámnak. Bocs ha vakon vagyok, de ez lesz az első rendelésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így azért vicces. Egyébként amazon.co.uk-n ugyan annyi csak fontban, ami elég érdekes. De úgy olcsóbban jövök ki, hiába drágább a font v 100 forinttal, mint a dollár, mert nem számol vámot...