Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
mailboxde címre rendelnék egy telefont. A vásárlás végén mielőtt fizetnék azt írja az amazon,.de hogy "Signature or one-time password required at time of delivery". Szóval valakinek meg kéne adni a kódot átvételkor.
Találkozott már ezzel a problémával valaki?
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Amazon az eladó, ezért érthetetlen a dolog. Egyszer még belefér, a tévesen küldött árut visszaküldöm, majd a rendszer automatikusan rendeli nekem a cserét. De hogy az egy harmadik fajta áru legyen... 3 méret, 3 súly. Szerintem a csomagolásnál nem csak a kódot csipogják le, hanem még a súlyt is figyeli a rendszer ellenőrzés gyanánt.
-
Visszaküldtem az eredeti, másik típust tartalmazó csomagot GLS-sel.
Pár órával később jött az Amazon.it-től az eredeti rendelés cseréje, ami ismét a post.at - ExpressOne útvonalon jött, mint az előző.
Ez sem az a termék volt amit rendeltem, Elac Debut C6.2 helyett először C5.2-t kaptam, most meg A4.2-t.
Át sem vettem...
Ez már méretben is csak fele az eredeti rendelésnek, súlyban és méretben is... Egyszerűen hihetetlen az egész.
Szerintem valahol valaki kicseréli az árut, mert feladáskor még 13 kiló, 70 cm hosszúság szerepel a post.at oldalán is, a kézbesített csomag pedig durván 6 kiló és 40 centi...
Az ExpressOne oldalán is a jó súly adat van feltüntetve... de én már mást kapok..Ötlet valakinek ezzel kapcsolatban?
-
Köszönöm a válaszokat, közben már leveleztem a support-tal, mert az olasz chat-en nem beszéltek angolul, én meg nem beszélek olaszul.
Tényleg térítik utólag a teljes összeget, csak kell a futárszolgálattól kapott számla. Így azért nyugodtabb a lelkem, bár inkább használnám már amit rendeltem.
-
Sziasztok,
olasz Amazon-ról rendeltem egy hangfalat: Elac Debut C6.2 de C5.2-t küldtek.
Ők hibáztak, mégis nekem saját zsebből kell visszaküldeni Olaszországba egy 10 kilós csomagot. Azt írják 4 Eurót térítenek vissza, de az nem sok... lyenkor a visszaküldés árát be lehet rajtuk vasalni valahogy, vagy legalább felezni az összeget?Esetleg van valami tipp egy olcsó futárra?
-
Feitian elég komoly cég lenne, de ez az amazon.de-s móka nem jól sült el nekik eddig
amcsi tesó jobban áll
egyébként meg a Google ajánlásával
Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Pánik a memóriapiacon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tényleg térítik utólag a teljes összeget, csak kell a futárszolgálattól kapott számla. Így azért nyugodtabb a lelkem, bár inkább használnám már amit rendeltem.