Hirdetés
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Két OnePlus Turbo is várható?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
mailboxde címre rendelnék egy telefont. A vásárlás végén mielőtt fizetnék azt írja az amazon,.de hogy "Signature or one-time password required at time of delivery". Szóval valakinek meg kéne adni a kódot átvételkor.
Találkozott már ezzel a problémával valaki?
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Amazon az eladó, ezért érthetetlen a dolog. Egyszer még belefér, a tévesen küldött árut visszaküldöm, majd a rendszer automatikusan rendeli nekem a cserét. De hogy az egy harmadik fajta áru legyen... 3 méret, 3 súly. Szerintem a csomagolásnál nem csak a kódot csipogják le, hanem még a súlyt is figyeli a rendszer ellenőrzés gyanánt.
-
Visszaküldtem az eredeti, másik típust tartalmazó csomagot GLS-sel.
Pár órával később jött az Amazon.it-től az eredeti rendelés cseréje, ami ismét a post.at - ExpressOne útvonalon jött, mint az előző.
Ez sem az a termék volt amit rendeltem, Elac Debut C6.2 helyett először C5.2-t kaptam, most meg A4.2-t.
Át sem vettem...
Ez már méretben is csak fele az eredeti rendelésnek, súlyban és méretben is... Egyszerűen hihetetlen az egész.
Szerintem valahol valaki kicseréli az árut, mert feladáskor még 13 kiló, 70 cm hosszúság szerepel a post.at oldalán is, a kézbesített csomag pedig durván 6 kiló és 40 centi...
Az ExpressOne oldalán is a jó súly adat van feltüntetve... de én már mást kapok..Ötlet valakinek ezzel kapcsolatban?
-
Köszönöm a válaszokat, közben már leveleztem a support-tal, mert az olasz chat-en nem beszéltek angolul, én meg nem beszélek olaszul.
Tényleg térítik utólag a teljes összeget, csak kell a futárszolgálattól kapott számla. Így azért nyugodtabb a lelkem, bár inkább használnám már amit rendeltem.
-
Sziasztok,
olasz Amazon-ról rendeltem egy hangfalat: Elac Debut C6.2 de C5.2-t küldtek.
Ők hibáztak, mégis nekem saját zsebből kell visszaküldeni Olaszországba egy 10 kilós csomagot. Azt írják 4 Eurót térítenek vissza, de az nem sok... lyenkor a visszaküldés árát be lehet rajtuk vasalni valahogy, vagy legalább felezni az összeget?Esetleg van valami tipp egy olcsó futárra?
-
Feitian elég komoly cég lenne, de ez az amazon.de-s móka nem jól sült el nekik eddig
amcsi tesó jobban áll
egyébként meg a Google ajánlásával
Új hozzászólás Aktív témák
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Raspberry Pi
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tényleg térítik utólag a teljes összeget, csak kell a futárszolgálattól kapott számla. Így azért nyugodtabb a lelkem, bár inkább használnám már amit rendeltem.