- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Albert.Tamas #10941 üzenetére
Enyém is. Valamit nagyon elrontottak, ha ennyi fiókot csak úgy letiltanak. Még rosszabb nincs értelmes mód a helyreállításra, nulla kommunikáció.
-
törölt tag
válasz
Albert.Tamas #10933 üzenetére
Egy hónapja zárolták, mentem nyaralni nem foglalkoztam vele, ezen a héten küldtem emaileket, ha ebben a hónapban nem oldják fel akkor beveszek egy leszarom tablettát. (esetleg még egy utolsó email GDPR jeligére akkor már töröljék is a fiókot)
-
törölt tag
válasz
Albert.Tamas #10925 üzenetére
Ezzel küzdök én is most, írtam emaileket és várom legyen valami. Az is vicc, email címeket redditről kell előtúrni, mert a honlapjukon semmi, contact us részen is be kell lépni, hogyan ha felfüggesztették a fiókot...
2FA mögött van a fiók, ne legyen már "gyanús tevékenység" ha valaki egyszer wifiről, mobilnetről, számítógépről vagy telefonról lépne be. Vagy akár VPN, más DNS. A captcha rendszerük is vicc.
Ha védeni akarnak, azt lehet normálisan csinálni. Így most feleslegesen kizárnak embereket és nincs rá normális, egyszerű folyamat a zárolás feloldására.
Itt azt olvasni, telefonálni nem érdemes, mezei ügyfélszolgálatos nem tudja visszacsinálni. Elküldtem az emaileket, talán jövő héten lesz belőle valami.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Albert.Tamas #10929 üzenetére
Millió egy oka lehet a fiók zárolásnak. Ugyanakkor nekem még nem volt ilyenben részem az elmúlt 15 évben.
Pl az se szerencsés ha mindig más helyről lépsz be. Egyszer mobilon, egyszer otthonról, stb.
A fiókod zárolása összességében miattad van - hogy a rögzített bankkártyáddal ne tudjanak illetéktelenek vásárolni. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Albert.Tamas #10927 üzenetére
Így hogy nem tudsz hozzáférni a fiókodhoz kicsit necces lesz a dolog.
A hivatalos útja az hogy jelzed az elállási szándékod Amazon felületén, aztán a következő pedig az, hogy nem veszed át a terméket a futártól. Ilyenkor visszaküldésre kerül hozzájuk, aztán némi idő után visszakapod a pénzed. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Albert.Tamas #10925 üzenetére
Itt van leírva milyen számokon lehet elérni Amazont: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest