- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
Sziasztok!
Pár napja vettem meg az órát, és azt vettem észre, hogy a cél értesítés nem működik. Feltételezem, hogy nem kell hozzá telefon, mivel az eddigi 6 órámnál sem kellett. Lehetséges, hogy az egyedi számlap zavar be? Tesztelem majd gyárival is. MInden beállítva, lépés cél megadva, minden más működik. Tudom nem halok bele de én szeretem ha jelez mikor érem el a napi célt. Meg szeretem érteni, hogy ha valami nem működik miért. Arra is gondolok, hogy az első pár napban sokat állítgattam Zepp-en kívül volt minden fent (Notify, amazfit tools...) szóval lehet valami elállítódott az órában és kéne egy FR de hátha van itt ötlet.
Valamint Zepp--ben nincs lehetőség csatlakoztatás elvesztésre való figyelmeztetésre?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igényes megjelenés, korrekt tudáslista, vállalható árazás. Minden adott, hogy néptermék legyen ebből a Miniből.
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest