- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
Sziasztok!
Pár napja vettem meg az órát, és azt vettem észre, hogy a cél értesítés nem működik. Feltételezem, hogy nem kell hozzá telefon, mivel az eddigi 6 órámnál sem kellett. Lehetséges, hogy az egyedi számlap zavar be? Tesztelem majd gyárival is. MInden beállítva, lépés cél megadva, minden más működik. Tudom nem halok bele de én szeretem ha jelez mikor érem el a napi célt. Meg szeretem érteni, hogy ha valami nem működik miért. Arra is gondolok, hogy az első pár napban sokat állítgattam Zepp-en kívül volt minden fent (Notify, amazfit tools...) szóval lehet valami elállítódott az órában és kéne egy FR de hátha van itt ötlet.
Valamint Zepp--ben nincs lehetőség csatlakoztatás elvesztésre való figyelmeztetésre?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Router gondok
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Eladó Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm BT
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest