Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
AMugy meg német autót nem gyorsulsára meg versenypályára veszenk az meberek.. szóval ne az NSXel hasonlitgassuk már őket..
Szerintem olvass vissza, hogy ertsd, mirol volt szo...
És ha német ha nem minden autónak sőt márkán belül egyes tipusokralehet jellemző a nagy romlékonyság..
Hat lehet, de attol meg altalaban a nemet autok a kozepmezonyben vannak, szemben a japokkal, akik meg az elmezonyben. Ily modon altalaban a nemetek szarabbak a japoknal. Ettol meg valoban lehet, hogy van olyan nemet tipus, ami jobb valamely japo tipusnal.
nekünk kb 8éve van VW.
Egy-ket eset pluszban, minuszban minden markanal/tipusnal van. Szal egy-ket konkret esettel szerintem se cafolni se alatamasztani nem lehet a statisztikakat.
nekem a Japó kocsiknál a design nemjön be
Ez van, mondjuk ettol meg nem romlanak el jobban, de en se vennek olyan kocsit, ami nem tetszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest