- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
válasz
deadcode82 #971 üzenetére
Nekem 2016-os 15 R2 van, kezdetek óta csinálja, számtalan bios update volt. Valszeg valamelyik delles fos az okozója.
Ja varj biztos is, egy ideje nem csinalja, es multkor egy masik problema miatt kiirtottam egy delles sw-t. Megnezem mi volt. -
Tiger.
nagyúr
válasz
deadcode82 #971 üzenetére
Igen. Csak nálam gyakorlatilag ez idő alatt nem lehetett használni. A saját alienware updateja okozta. Telepített programok közt volt és az volt a gyanús, hogy az napi volt, pedig én nem telepítettem semmit sem.
Leszedtem és újra indítottam utána jó volt.
Nálam mondjuk nem állt le a ventilátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG STRIX G713RC-HX180
- Acer Predator Helios 300 (felújított)
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest